fredag 31 oktober 2008

Fotografering i ett härligt hem i Sala

Hej
Häromdagen for jag till min vän Evy Meurman och fotade lampor, de har verkligen ett fantastiskt hem. Nybyggt men gjort med omsorg i varje detalj. Herrn i huset är ju arkitekt så...och Evy jobbar som inredare. Evy jobbar mycket med återbruk i sin inredningsstil men det blir ändå klassiskt på sitt vis, riktigt riktigt fint. Företaget de har heter Meurman och Meurman. Jag fotade lampor och mattor. Mattorna ville jag ha ett vitt golv till och det är ju bra med kompisar som man kan låna golv av till och med. :o)

Peacematta i skinn.
Trappfönster
Ritningarna
Köket
Sovrummet
Den gamla fina tavlan, visst passar en sån här industidesign-lampa in i miljön?
Annmarie

lördag 25 oktober 2008

Vad tycker ni om TOLIX-stolar och pallar?

Hej på er.
Jag ska snart börja sälja TOLIX-stolar och pallar i min nätbutik. Det här är ju verkligen en stol dyker upp i nästan alla tänkbara miljöer och på något märkligt sätt flyter in fint överallt. Är det någon av er där ute som har köpt Tolix-stol eller pall som kan visa mig hur de ser ut i er miljö?
Jag är jättenyfiken på det. TOLIX är ett liten Fransk fabrik och de har funnits i massor av år. Det är 3 månaders leveranstid på en TOLIX-stol just nu, men det beror just på att fabriken är liten och de gör så gott de kan för att få fram till alla som vill ha. Det är lite charmigt det där tycker jag, vill man ha så får man vänta...
Vad tycker ni om dem? Fula? Snygga? Stela? Gräsliga? Läckra? eller?
Annmarie

onsdag 22 oktober 2008

Mera kläder att sy.

Hej på er.
Min fina vän Marie har sytt några toppar av mina tyger och jag fick låna dem och fota av. Så nu får ni se dem också. Visst är de helt underbara! Så lättsamt gjort, enkelt och fritt precis så som jag tänker mig att det ska bli. Tygerna inbjuder till att skapa fritt och utan hämningar och då blir det ju så roligt! :o) Ett par av dessa tyger är slut och kommer inte igen, vad jag vet. Men det är roligt att se och få tips i alla fall, de går bra att byta ut mot andra tyger, de är vänliga och går att kombinera nästan hur som helst.
Marie har en liten butik med Lantlig inredning och gamla saker, henne kan man besöka i hennes spännande Magasin hemma på gården. Säkrast är nog att ringa innan och boka tid för besök.
Marie: 0768-497517. Hon finns utanför SALA.

Hej



Annmarie :o)

tisdag 21 oktober 2008

Min djursoffa

Hej igen
Jag vill bara visa min kära små djur. De är ett härligt sällskap när man jobbar mycket hemifrån. Idag har hundarna och jag promenerat i 1 timme i regn, de var ju inte så glada precis...Men jag tycker att man ska ut i alla fall, det är ju så skönt när man kommer hem. Sen rullar hundarna sig i soffan för att torka sig...smuts...
Vi har ju en speciell djursoffa i köket och där älskar de att ligga tillsammans. Min man vill också sitta i den där soffan på mornarna, sen måste jag rolla honom på brallorna för att ta bort hundhår. Ja, det är ju såhär att ha djur.:o)
Annmarie

måndag 6 oktober 2008

Ryggsäck av ett gammalt 70-talslakan

Hej
Nu har jag gjort klart ryggsäcken och jag blev riktigt nöjd. Det var så kul att ta sånt man hade hemma och knåpa ihop den. Jag har vadderat botten och sytt den dubbel. Nu ska jag hugga in på nästa väsk-projekt tror jag, med retro-tyger från Tradera. :o)
Annmarie.

lördag 4 oktober 2008

Får ni telefon?

Hej
Ville bara visa de här bilderna som förklarar vart alla telefoner tar vägen...:o) Annmarie

Får ni telefon?

Hej
Ville bara visa de här bilderna som förklarar vart alla telefoner tar vägen...

fredag 3 oktober 2008

Klädbutik på nätet !

Hej!
Nu har min kamrat Maria Kylander fått ut sin butik med underbara kläder på nätet. Det har tagit sin tid och jag vet hur det är med alla detaljer. Men jag tror stenhårt på att hon kommer att få ökad försäljning med hjälp av den här kanalen ut i hela Sverige. Kläderna som hon tar in är nämligen inget som säljs i varje butik, hon är inte rädd att ta in knasiga och roliga plagg. Kolla gärna in på www.linolin.se hon rear barnkläder från Noa-Noa just nu, riktigt sött och lantligt för de små.Vi hörs igen
Annmarie

onsdag 1 oktober 2008

Stora spets- och bandpaketet har äntligen kommit!

Hej på er!!!
Nu har jultomten varit här med en härlig låda full med spetsar och band. Vilken skatt! Jag har flera kunder som tycker att det är ganska svårt att hitta lite speciella spetsar och band i lin och bomull.
Jag tror att jag har löst deras problem nu. Det kliar i fingrarna att få skapa något fint med volanger och spets. Det blir ju så fint om man färgar hela plagget med spetsar band och allt för då tas färgen upp olika och det blir olika nyanser av samma färg. TESTA! Jag hoppas kunna få ut dem i nätbutiken inom en vecka.
För övrigt har jag snokat en hel del på Tradera ett tag, jag kollar på 70-tals tyger. Jag har köpt en del, men de kan bli rätt dyra...Speciellt om de är blommiga i rosa,orange och rött tex. Det är ju nostalgi för mig det känner jag, jag var ju i tonåren på 70-talet och älskade brunt, grönt, gult, orange osv. allt i gräslig blandning. Men just nu tycker jag inte att det är gräsligt...jag har fått andra ögon liksom. Jag köper andra 70-tals prylar också, muggar, kaffekoppar i färgat glas...min man hukar sig vid åsynen. haha :o)
Vi hörs!
Annmarie

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...