söndag 16 november 2008

Bilda en grupp...vet ja! Det är kul!

Hej
Min fina vän Mimmi har tagit initiativet till att bilda en grupp av kreativa kvinnor i trakten. Hon och Sabina satt och spånade namn på gruppen, och till slut fick det bli JERKER.
Vi hade får första JERKER-träff nu i helgen och det var mest att lära känna varann och äta god mat som stod på programmet. Men det blev i alla fall ett fotbad också som synes här på bilden. Det ska bli jättespännade att se hur vi som grupp kommer att utvecklas och formas i fortsättningen. Jag kände bara Mimmi så det var inressant med alla nya tjejer. Jag var ÄLDST!!! Hm vad är det som pågår...går tiden eller...?
Ni kommer att få höra mer om JERKER här på bloggen, det kan jag nog lova!
:o)
Annmarie

lördag 8 november 2008

Jacka av ett tyg från Tradera!

Hej!
Jag har köpt några tyger på Tradera. Det är det enda stället där jag jag hittar riktigt fina gamla 70-tals tyger. Just det här tyget är kanske inte är från 70 talet men det hade ett sånt fint mönster, precis sånt som jag gillar, lite bulligt sådär.
Jag tog mig till Västerås och Furulunds och hade en sån otrolig tur när letade foder, dragkedjor, anoraksnören mm. Jag hittade t.om. en bit manchester i rätt färg.Manchestern fick bli en detalj på huvan. Jag gillar jackor med huvor. Det kan nästan vara hur kallt som helst...har man en huva att dra över huvudet så känns det bättre.Jag hittade 70-tals-stoppar i plast att avsluta snoddarna med. 2 kr/st. i rätt färg. :o) TUR!Såhär blev den, jackan som jag ska gå omkring med i fortsättningen! Alltid piggar man väl upp någon!
:o)
Annmarie

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...