Fortsätt till huvudinnehåll

Nattlig gäst...

Hej
Det var nu länge sen...ska börja blogga igen nu efter en sommar-paus. Jag hade egentligen velat visa min nya fynd! En gammal provdocka...men Mats har snott kameran idag. Jag hittade en mysig blogg som just nu länkar så fint till min butik. Ljuvligt hemma heter den och visst har hon ljuvligt i skåpet? Ser så inbjudande ut...

Nattliga gästen:
Här har vi en liten citrongul nattfjärlig som häckar i min visningsträdgråd i Sätra Brunn. Den heter Alflikmätare och gillar att sitta på mina Kransveronikor mitt i natten säger Daniel Green
Han har en egen blogg om fåglar, fjärliar och naturliv. Kolla in där.När jag har ätit frukost och packat klart idag så far jag till Danmark på mässa några dagar. Jag ska till FORMLAND - kort videofilm och SHOPPA... Just nu är huvudet fullt av RETRO-grejer så det kommer nog att märkas skulle jag tro.
Vi hörs snart igen
Annmarie

Kommentarer

Skatan sa…
Välkommen åter efter sommaruppehållet! Då önskar jag dig en trevlig resa :)

Kram!
Jema Rose sa…
Vilken söt nattfjäril!

Jag var på en fotoutställning för några år sedan, med bilder enbart på nattfjärilar, otroligt vackra och STORA bilder! Tror att fotografen var från USA.

Kram, Jenny

<3
Välkommen tillbaka:) Ser fram emot höstbloggningen!

Vi hade en jättesöt liten natt fjäril utanför jobbet ena dagen. Den var ljusgrön! Läcker som få och jag önskar jag haft kort på den!
Den gula var också söt!

En hermelinbebis är en annan gäst vi haft på jobbet i veckan:) Inne i butiken! Så söt. Tror vi lyckades jaga ut den igen..

Susanne
Kristina sa…
Lycka till på resan!
kram Kristina
Kul att du är tillbaka. Skoj att få åka på mässa. Vilken söt lite gäst du hade då.

Kram Ullis
Lilla Eken sa…
Men visst är det ovanligt mycket nattflyn i farten i år? Nästan varje kväll är det någon ny sort som dyker upp. Och är de inte ovanligt stora nu också?
Spännande!
Hej, hej/I.
Hej tjejen. Det var länge sen, kul att du är tillbaka. Kul bild på nattfjärilen...Ha det så kul på resan. Kram Pirre
www.livskrafter.blogg.se sa…
Hej hallå

Vilken fantastisk bild på citronfjärilen
Hoppas Formland blev till belåtenhet :-)
Själv har jag stått som utställare på Formex i flera år eftersom jag haft en firma där vi sålde konstkort och tavlor med våra egna målningar till butiker runt om i Sverige
Ha det fint
/Emma
Lotta sa…
Sicken fin fjäril!
Ja Danmark med sina inredningsbutiker vet jag hur tom plånboken blir av en rundtur. Hoppas du finner det du ska ha. Ha det gott//Lotta
Anonym sa…
...fast skafferiet är en reklambild från Granit. Det är inte ett skafferi som används, bara en bild som ska få dig att köpa Granits produkter.
Tack för en trivsam blogg.
Johanna sa…
Måste bara säga att din blogg är jättefin och inspirerande! :D

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.