Fortsätt till huvudinnehåll

Min dotter har blivit näthandlare!

Hej på er!
Ja, nu har min dotter gått i mammas fotspår minsann...
Hon har just öppnat sin lilla e-butik med MYCKET noga utvalda produkter. Gå in och kika vet ja!
Hon har superfina paraplyer för en billig penning tex. Klicka på bilden så kommer du dit.

Vi hörs snart igen!
Annmarie

Kommentarer

Smycka dig sa…
Hej vad spännande med ny nätbutik:D
Min dotter har oxå en butik, fast på sin blogg..det är så kul när de vågar göra något eget.

Vilka spännande frön du måste visa sen hur de ser ut när de växt upp.

Ha en fortsatt trevlig vecka..
kram Lotta
Hej fina Ann-Marie!

Tack för snälla berömmet, det värmer när det kommer från en expert på området! =D

Du är ju lite av en mentor för mig (givetvis vet du inte om det själv förrän nu, jag smyger så bra) men iallafall; du inspirerar mig, och om jag blir ens en tiondel så framgångsrik som du så blir jag nöjd!

Ha en fin dag i solen!
Kramar! / Kerstin
linnea-maria sa…
Vad härligt! grattis till din dotter! Vilken häftig grönsak i inlägget under, visa gärna hur det ser ut sedan när ni skördar. /linnea-maria
Hej!
Det är första gången jag tittar in, både i butik och blogg. Jag blir allderles tårögd - och inte för att jag är ledsen!
Cecilia sa…
Tack för inlägget om min e-shop! :) Jaså, vad synd att jag inte jobbade i måndags. Kommer nog och hälsar på er snart. Kram kram
Madeleine sa…
Hej! :) Jaha va roligt å åka till Italien :) Nej fy nu är de hemskt me allergin :( Jobbigast med astman faktiskt ! :( MenMen !! Oj så många katter nu :) Då får man preparera sig när man ska hälsa på :) Hehe !! Hade så bra i Italien :) Kram !!
sanna sa…
Väldigt vackra bilder och vettiga tips du har där :) Inspirations bilder, verkligen. tack :)
Anonym sa…
Vinn väggdekor i våran nya tävling!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.