Fortsätt till huvudinnehåll

Turkos stol

Hej
Jag målar möbler, och nu blev stolen turkos. Den kom till nytta när jag skulle fotografera saker igår.
Typisk väggfärg, den här turkosa. I alla fall när man är utomlands i Asien tex. Vattenkannor på stolen, man fyller på där bak och vattnar där fram.
Flaskborstar, men jag använder dem bara till termosarna hemma.
Glassigt va?
Annmarie

Kommentarer

Linn sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linn sa…
Glass-skålarna är underbara! Är ungefär lika galen i pasteller som Cia är!
Vilka sjukt häftiga borstar!
svartanova sa…
Å, vad inspirerad jag blir att måla stolar. Och i så snygga färger också!

Ha en riktigt skön helg!
Marianne sa…
Herlige farger! Glad søndag til deg : ) Marianne
HannasHörna sa…
God kväll!

Jag skrev precis en lång kommentar som försvann ut i cyberspace...

Idag har jag hämtat ut tyg och mönster som jag beställde av dig förra veckan. Det ser kanon ut.Jag längtar till jag får lite tid så att jag kan sätta saxen i det fina gråa linnetyget. Jag har länkat till butiken och hoppas på fina vinster:)

Vilken färg använder du när du målar möbler? Jag har en del prylar som skulle bli fina med lite färg!

Tack för inpiration/Hanna
Så sommerlig og nydelig :)
sandra sa…
Vilken härlig färg på stolen!
Anonym sa…
Vilken härlig färg! Vad har du använt för fabrikat och kulör? Är nämligen själv sugen på att måla ett skåp i turkos men det är svårt att hitta en fin kulör som inte blir för mycket åt det ljusblå hållet.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.