Fortsätt till huvudinnehåll

Lampan klar!

Hej
Nu är lampan klar och den är jättevacker när den lyser men det var svårt att ta en bra bild på det, så det får ni tänka er.
GARNBOLLAR....mmmm
Var det länge sen ni gjorde en garnboll?
Jag har fullkomligt förälskat mig i garnbollar nu, man kan klippa ner dem så de blir riktigt täta och fina. Testa! Plötsligt så kommer en massa ideér på vad man ska ha dem till. Billigt syntetgarn funkar fint!
Annmarie

Kommentarer

Cecilia sa…
Vilken rolig lampa! :-D Ja gud vad längesen man gjorde en garnboll..
Skatan sa…
Men så cool! Förstår att det blir häftigt ljus i den om kvällarna.

Garnboll...? Ja det var ett tag sedan. Märkligt med tanke på hur ung jag är ;) Eh...

Kram och trevlig helg.

Anna
Ingalill sa…
Men jösses! Vilken cool lampa :)
Topdesign sa…
Helt otrolig vilken fin lampa, den gick rakt in i mig!!! Du är helt otroligt duktig.:)
Hej på dig tjejen. Hur står det till med allt?

Jösses en sån fin lampa, underbart färgglad =)
Ja, det var länge sen man gjorde garnbollar, kanske ska man ta och göra såna med tjejerna nån dag.

ha det gott. Kram Pirre
jenny sa…
Vilken läcker lampa!
linnea-maria sa…
Åh wow vad cool den är!! /Therese
Wow, vilken skapelse, I love it!!!
Kram
Vildrosen sa…
Hejsan
vilken mysig blogg jag hittat och lampan du gjort är så häftig, kul att hålla på med decoupage och garnbollar...det var längesedan jag gjorde.
Önskar dig en bra dag
Hanna sa…
Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se. Just nu är det sista chansen att delta i min tävling. I bloggen hittar ni också lite nya foton, modereportage m.m. Dessutom tar jag gärna emot lite maskeredtips! Så klicka helt enkelt in på http://wordsbyme.se! Trevlig kväll!
Men oj vilken färg explosion. Helt underbart läckert. Tack för inspiration som vanligt.
Kram Nina
Marina sa…
Wow, blev helt kär i lampan, kan du inte skriva om hur du gått tillväga
/Marina
Guuu vilken läcker lampa! Jag trodde det var något nytt i butiken från Rice eller så=) Garnbollar är roligt att göra, jag gjorde massor när jag var yngre, nu är det ett tag sedan.

Önskar dig en fin kväll!
Regina
Hanna sa…
Hej! Klicka gärna in på min blogg på http://wordsbyme.se om du får lust. Trevlig kväll!
Karina sa…
Vilken underbar lampa!!!
Ser ut som om du har fått inspiration från de härliga PIP och Riceprylarna som du säljer.

Det är alltid så roligt när jag får dina nyhetsbrev på söndagarna:))
Titta gärna in på min blogg, där har jag med en del PIP och Rice!
Sanna sa…
Superläckert! Blev ju sjukt bra! =)

Kraaaaam
Sanna
Anette sa…
Den är alldeles alldeles underbar din lampa!
Petronella sa…
Inte visste jag att en LANTLIVSblogg kunde vara såhär färgglad! Vilken fruktansvärt söt lampa, älskar denna smått galna kreation;) //Petronella
Ingela sa…
WOW! En sådan hade vi i mitt barndomshem... mässingsrör någon svart detalj, teakträ, och vita glas... nostalgisk blir jag!!!

Men din blir man glad av!!!

Sparade din adress bland favoriter för ett bra tag sedan och nu är jag här

Ingela från Hållplats Åhus
Fiffi sa…
Åh vilken fantastisk lampa!
Jonas sa…
wow jättefin lampa! Den skulle passa perfekt hemma hos mig.

Bra blogg förresten :)

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.