Fortsätt till huvudinnehåll
Hej
Nu är det som sommar här på landet och vi har tagit ut innan-fönstren igen. Alltid lika befriande! Vi har inte haft några gardiner i sovrummet i vinter. Jag är dålig på det här med gardinuppsättningar. Men jag har hittat mitt tyg nu. Khadibomull i blårutigt. Det är inte blå-vitrutiga, det är blå rutor på en ljusare blå botten, superfint!

Vårt sovrum är ganska mörkt, blå tapeter från slutet av 70-talet.
När Allt i Hemmet gjorde ett hemma-hos-repotage hos oss för några år sen så dög inte vårat sovrum...allt skulle vara vitt... De tog ett rum på Sätra Brunn istället som fick föreställa vårat sovrum. Men jag gillar mina blå slitna tapeter, nu blir det ännu finare med rutiga tunna gardiner! Äkta handvävd khadibomull från Indien. Indien....ojojoj vad jag längtar dit!
Må så gott!
Annmarie

Kommentarer

Gela sa…
Hej, vad mycket saker att bli glad av som ni har!!!! Jag söker efter en bild att lägga ut på min blogg för att länkka till er. Är det någon speciell bild ni vill ha eller kan jag ta vilken som.
Ha en fin fin dag/Gela
(Som beställer allt jutesnöre)
linnea-maria sa…
Det är underbart :) /Therese
Så fint du har det på din blogg, och vad kreativ du är/ Johanna
Broarne sa…
Det går fint att låna mina bilder, berätta bara gärna var du hittat den ;o).
Annmarie

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.