söndag 25 mars 2012

Mobilfodral till min dotter

Min dotter - min blomma.
Min 25- åriga dotter ska åka til Istanbul i 2 månader och jag har virkat ett mobilfodral till henne för att hon ska komma ihåg att ringa mamma och berätta att hon har det bra då och då.

lördag 24 mars 2012

fredag 23 mars 2012

Färgar grönt garn

Jag färgade virkgarn grönt för jag hade ingen riktigt bra grön färg. Jag har 3 olika kvalitéer och i samma batik-bad blev det 3 olika nyanser.
Batikfärgat garn

torsdag 22 mars 2012

Jag virkar runt runt

Jag gillar att virka. Just nu virkar jag runda plättar som jag just nu inte vet vad jag ska ha till. Men de blir vackra och hela tiden olika beroende på hur man randar. Man kan ta det man har och blanda bomull med akryl det gör ingenting, det blir bra ändå.

tisdag 20 mars 2012

Randiga melaminskålar från RICE

Vi har dem, de randiga melamins-kålarna från RICE. De är som polkagrisar på bordet. Man kan köpa bara en, inte i helt set så det är överkomligt. Annars lite för dyra men ack så läckra och i superkvalitet.
Mint-röd och rosa inuti

Rosa-grön och blå inuti

måndag 19 mars 2012

Buttercup den perfekta gula färgen

 Gult är inte alltid så lätt att ta in och sälja, av någon anledning så gillar vi inte gult så bra. Men den här gula färgen heter Buttercup och sitter på sakerna från IB Laursens Mynteserie.

Gula vispskålen och kannan
Länk till Maria Heydorn fina blogg som visar mat och bak mm.
Lilla P och långa B

Pepparkaksformar att samla på

Jag har köpt pepparkaksformar i helt fel årstid tror jag, men jag samlar ju på såna och hittade så roliga typer. Buddha, telefon, dator och döskallemärke. Kunde inte låta bli. Men längtar till julen det gör jag INTE.

Pepparkaksformar  <3
döskallemärke
Buddha
Dator
Telefon

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...