torsdag 29 november 2007

Inredning och inredningstips, loppisfynd

I går var jag på Hela människa i Sala och fyndade igen. De har verkligen börjat få in MYCKET fina saker där. En del saker måste jag ha hemma ett tag för att jag blir så KÄR i dem. Sen åker jag ner med dem till butiken, så får man hitta nya kärlekar...Rottingstolar 4 st med vinröd galonsits. Jag föll direkt och de här får stå hemma ett tag nu så jag får provsitta och kolla om de passar in...Stolsdynor 2 st. Lite lagade men helt rätt för jag har vinröda draperier med Jugendbroderier i ett rum
En sypuff...full med nålar...jag har inte hunnit rensa ur den än, hel och klädd med fint blomtyg.Inuti finns det gott om plats och till och med en nåldyna i locket.
Sist men inte minst...jag som gillar Hammarplast. Nu vet jag inte om det är Hammarplast i den här citruspressen men det gör inget, färgen är helt perfekt och formen ...med de där små tänderna i fram. Den här är MIN för alltid.
Annmarie

18 kommentarer:

Linda Lunda sa...

Vilken härlig blogg du har! Har suttit och läst lite ner igenom och kommer defetivt att återkomma!
Linda

Sussie sa...

Stolarna är verkligen SNYGGA för att inte tala om den lilla blommiga, vekar som om det är dags att ta en stadstripp snart. Vi lär ju ta en runda till heby och kolla läget där. Ses i morrn : )

Anonym sa...

Haha härligt med loppis fynd :-)
Jag gillar rottingstolen skarpt!
Kul med inedningsfoton :-)) Vilken tidning är det??
Orientaler/Siameser kostar det samma
6-7000kr
Må gott

Lisas torp sa...

Hej å hå där uppe!

Jag märker att det var ett tag sen jag var här! Oj, så mycket fint du har gjort. Vilka fina tips, både kudden, tröjan och kransen är ju toppenfina!

Och vilken äcklig grej med katten, vilken tur att du kom på eländet, vem vet hur det hade gått om den fått sitta kvar! Urk!!!

Jodå, apropå verandor (som jag äääälskar) så visst finns dom lite här och var och hälsingarna kunde mycket med trä överhuvudtaget. Det gick en serie på TV för rätt längesen nu som jag tror hette "Svenska hus" -himla intressant!
Men - DIN veranda går ju inte av för hackor!!! Lyckans ost!!!
Och så otroligt fint huset blev med den på gaveln!!!

Ha det gott med pysslet och allt!

Kram
Lisa

Anonym sa...

Hejsan.

Vilka fynd du gjort. Gillade den blommiga sykorgen. så bra att du kan njuta av dem lite innan de åker vidare till butik. Ha en trevlig advent, Karina.

karinas.tradgardsblogg.se

Madeleine sa...

Fina saker du hittat:) Nu har ja städat klart:) Rickard får ligga i soffan eller så får han åka iväg. Jag måste städa själv jag:) Hehe

Anonym sa...

Nä det här med att föda upp katter är varken det enklaste eller det billigaste !
Jag ska HCM-testa min rexhona i Januari-08. Fick höra av en uppfödar"kollega" att en av hennes kullbröder hade testat negativt på Hcm..
Jag förstår dig helt klart att du vill ha den lille sköldpaddan,hon har en uunderbar färg. Jag tror att jag bestämt mig,att OM det blir en Maincoone så vill jag ha en svartsilvertabby! Ev med vita tassar *s*
Hojjta till om du vet någon som har :-))

linnea-maria sa...

Hej Vilka fina grejer du har hittat. Kul att du får låna hem lite saker. Stolen ser ut att vara från 40 eller 50 talet. Jugendkudden är jättefin. Och den lilla plastpressen...vi har en citrongul hemma. vi har blivit med lite gammal plast (vi ärver av hela släkten som vet att vi gillar gamla saker) Min favvo är våran ostkupa som osten trivs i :) Ha en trevlig helg /linnea-maria

linnea-maria sa...

Förresten. Tack för tipset om butiken i Sala. Man åker ju igenom där ibland /linnea-maria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilka härliga fynd du gjort! skulle inte ha något emot att äga något av dem....
Själv har jag en gammal puff från 70-talet, det är ingen sypuff...och den håller jag på att göra en omklädning av...får se när den blir klar...jag började i somras
Kram
Marie

organic-lizzi sa...

Herlig blogg!..Åhh så vakre dyr du har:-))
Fortsatt fin helg...

Anonym sa...

Hmm,men du Pixie Bobs är bra snygga dom me? :-))

Cornelias Corner sa...

Härliga fynd - visst är det roligt när man hittar sådana skatter!

Ha en underbar helg!

Cecilia sa...

Haha aa han har nog något fel på generna...

Ljuva ro sa...

Vilken vacker sypuff!!!

Linneagården sa...

Det är ju så spännande att gå på loppis. Du hade hittat roliga fynd, sypuffen var charmig & kuddarna fina.
Önskar en fin advent.

Cecilia sa...

Ja nu är det klart, kina vann och annie kom fyra. Bra gjort va?!

Skatan sa...

Härliga fynd! Kul, för mig var det nu länge sedan jag besökte en loppis...börjar få abstinens ;-) GIllar stolarna. De blir nog häftiga!

Önskar en trevlig första advent.

Vi ses!

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...