torsdag 15 november 2007

Inredning och inredningstips, pyssel

Nu är kransbideriet i gång, jag har gjort 3 stycken och jag har en STOR hög med fint granris kvar att binda av. Jag gillar granriset för det kan man slösa på. Jag behöver inte leta utan det finns massor av fin granskog här.En med "körsbär".
En med zinkstjärnor


En med små "lingon"Här får ni en fin bild som följde med som bilaga i en av min gamla Husmodern. Det är en målning av Einar Nerman "Alette" heter flickan. Einar Nerman har gjort tändstickspojken.
Vi hörs i morgon, då ska jag göra ljusa slingor i håret. :o)
Annmarie

13 kommentarer:

En inredoholic sa...

Åååå så vackra kransar... Nu får jag ta och börja pyssla med kransar där hemma.. och du inspirerar verkligen!

Kram

Sussie sa...

Men du vilka snygga kransar, och bilden är ju ursöt.

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Vilka vackra kransar du har gjort !

MiaMaria sa...

Vackra kransar och en fantastisk bild!

Trevlig fredag!
Miamaria

elin1976 sa...

Nydelige kranser. Jeg er også slik. Elsker kranser. Lager dem selv og til naboene. Men jeg pleier å bruke einer for det har vi ubegrenset til gang til. Einer med blågråe bør på. Nydelige. Lager dem store og vi har hele 4 dører som får kranser. Med store røde sløyfer. Inne har lager jeg kranser av oliven eller annen grønn matriale. I år blir det av klematis stenger og einer. Elsker kranser. Ha en super fredag og ei fin helg. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Vilka härliga kransar! Det är kul att göra själv och snart är det nog dags att byta ut mosskransen som hänger på dörren nu. Ha en fin helg!
Kram Karin

Anonym sa...

Det var vackra kransar,det ligger ett visst lugn över dom,rena och snygga och härlig färg på bandet :-)
Slingor i håret..du gör mig avundsjuk! Jag har inte varit hos frisören på över ett halvår,men jag hoppas på att få en "hårrenovering" i födelsedagspresent :-)) Då blir det oxå ljusa slingor :-))
*viskar* -det kommer snart bilder på bebisarna på bloggen...

"M" sa...

Så fina kransar, vill ha allihopa..

NICOLINAS BONING sa...

Vilka fina kransar...och vilken vacker målning från Husmodern.
Jag önskar att jag kunde måla annat än möbler och lister och sånt stort...suck...
Hälsn/Birgitta

Lilla Blanka sa...

Jättesnygga kransar! Jag fick blodad tand av kransbindarkursen jag var på i måndags så jag har redan planer på att göra fler (fast inte så "avancerade" utan enklare o det kan vara väl så vackert)
Kram

Dorthe ♥ sa...

Kransarna är underbara!!!
Kram
Dorthe

Tone Lindblom-Brunes sa...

jättevackra kransar. Blir sååå sugen att göra, men med heltidsstudier och 3 barn räcker tiden inte till... Ville bara säga: min morfars mamma hette Alette... Som din bild!
Kram

Anonym sa...

Hej hej! Du sa ju för några inlägg sedan att du letade efter pepparkaksformar (eller samlade på dem), här är en hemsida som har över 100 olika: http://www.klarafardiga.com/

En trogen läsare! :)

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...