onsdag 25 juni 2008

Byxor på gång

Hej
Jag syr ganska mycket just nu och jag hoppas att ni tycker det är intressant att följa mina sy-projekt ett tag.Som jag sagt tidigare...katterna vill gärna ligga MITT PÅ det jag håller på med. Myran passar ju in i färgerna här ellerhur?Nu ska jag sy ett på byxor. Materialet är Bomull-lin-viscose i okänd blandning. Troligen mest bomull och lin i alla fall. Jag ska göra en enkel avslutning upptill med resår och blixlås. Ganska stora fickor påsydda ner mot låren.
Nertill så ska det bli grant med spetsar och band i flera rader. Tyger fransar sig vackert efter att jag har tvättat det. Jag zig-zagade först innan jag tvättade och tyget fransade sig efter den sömmen. Jag kanske syr på ytterligare en remsa i samma tyg.
När allt är färdigt så ska jag färga byxorna SVARTA. Jag syr med bomullstråd så den färgas med. Alla detaljer kommer att få olika svarta nyanser. Det kommer att bli läckert tror jag.
Jag visar byxorna igen när de blivit svarta.
Annmarie

7 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

WOW, vilka fina byxor, du är SÅ duktig på att sy !!!

Din katt är helt ljuvlig..!

: )

Kram, Jenny

<3

Gårdsromantik sa...

Men så läckra de kommer att bli - ser med spänning fram emot klart projekt!

Kram Maud

Ullis/Leva på landet sa...

Det är klart att katterna ska vara mitt i. Vilka snygga byxor du håller på med. Kommer att bli jätteläckra i svart. Ska bli jättekul att se dem när de är klara.

Ha en bra dag! Kram Ullis

In my house sa...

Hej hej... Kollade in ditt bild spel ifrån dina vänners hus... Herregud vilket hus,,, helt otroligt fint och annorlunda.. Men förstår ju att dom måste vara rätt rika,,,.. för att kunna ha de så..

Ha de gottit kram j

♥bagatellar♥ sa...

Så flotte klær du syr, merkelig disse kattene, skal jo være med der det skjer. Har sydd litt og så snart jeg legger ut stoffer så skal både katt og hund ha et ord med i laget.

organic-lizzi sa...

Herlige bukser!!Var jo veldig fine i hvitt også da:-)
Katten er med ja!..sånn er det her også..
Kos dag&stor klem fra Randi

Anonym sa...

Sååå fina byxor du syr !!! Jag ser fram emot mer syprojekt från dig för det är så roligt att följa :)

Och din katt är ju för söt alltså ! En sådan skulle vi gärna vilja ha hemma... det vill i alla fall dottern min.

Kram Kram

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...