onsdag 18 februari 2009

Mode och modelljobb

Hej på er alla.
Före jul så tog jag en tidning på HM när jag var inne och handlade julklappar. I den hittade jag en intressant artikel om vad som är helrätt just nu.
Minsann...Det är modernt att göra grejer själv! Sticka, virka och sy egna kläder och accessoarer. Bara att köra igång alltså, det gör inget om det blir snett och vint, det blir ju unikt, och det är det som är huvudsaken. Vem vill vara ett nummer i raden? Mycket trevligt tycker jag, precis som jag vill att det ska vara.Modeindustrin satsar stort på unga designers som tillverkar själva som tex. Sandra Backlund som stickar otroliga tröjor. Hon jobbar för Louis Vuitton som säljer henner stickade plagg DYRT.

*

Här är min lilla tös, en liten dotter som heter Cecilia.
Vill ni veta varför hon heter så? Jo Cecilias pappa tyckte att tennisspelarens flickvän var så snygg, tennispelaren hette visst Noa tror jag och flickvännen Cecilia. Så kan det gå. Cecilia är ett fint namn dessutom.

Nu ska hon börja jobba för Zap Models...

Jösses...det ska bli roligt att se hur hon ser ut när en proffsfotograf sätter tänderna i henne...låter ruggigt. Men hon är i alla fall finast helt naturell.
Ha det så gott och virka på väskan nu, den blir helt unik!
Annmarie

3 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Stilig at det er in med hjemmegjordt ja:-))
Vakker datter dere har..Hun kommer til å bli supermodell hvis hun vil!!
Tok mot til meg å så kattungene dine...ÅHHHHHH!!Jeg besvimer nesten så vakre de er..
Deilig dag til deg & Stooor klem fra Randi

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja, visst är det roligt att det vi gillat ett tag dvs- shabby- är helt rätt för ALLA nu :) Får se om jag kan damma av kunskapen man fick i skolan när det gäller att virka och sticka...hm.

Vilken söt dotter ni har. Förstår att de vill hugga tänderna i henne. hoppas bara att hon inte blir utnyttjad som många i den branchen. Jag önskar henne i allafall lycka till.

Kram Viveka

cecilia sa...

Åh det här inlägget hade jag inte ens sett! :) Tack mamma, du är bäst! Puss och kram

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...