onsdag 27 april 2011

Hej
Nu är det som sommar här på landet och vi har tagit ut innan-fönstren igen. Alltid lika befriande! Vi har inte haft några gardiner i sovrummet i vinter. Jag är dålig på det här med gardinuppsättningar. Men jag har hittat mitt tyg nu. Khadibomull i blårutigt. Det är inte blå-vitrutiga, det är blå rutor på en ljusare blå botten, superfint!

Vårt sovrum är ganska mörkt, blå tapeter från slutet av 70-talet.
När Allt i Hemmet gjorde ett hemma-hos-repotage hos oss för några år sen så dög inte vårat sovrum...allt skulle vara vitt... De tog ett rum på Sätra Brunn istället som fick föreställa vårat sovrum. Men jag gillar mina blå slitna tapeter, nu blir det ännu finare med rutiga tunna gardiner! Äkta handvävd khadibomull från Indien. Indien....ojojoj vad jag längtar dit!
Må så gott!
Annmarie

4 kommentarer:

Gela sa...

Hej, vad mycket saker att bli glad av som ni har!!!! Jag söker efter en bild att lägga ut på min blogg för att länkka till er. Är det någon speciell bild ni vill ha eller kan jag ta vilken som.
Ha en fin fin dag/Gela
(Som beställer allt jutesnöre)

linnea-maria sa...

Det är underbart :) /Therese

Johanna Stålros sa...

Så fint du har det på din blogg, och vad kreativ du är/ Johanna

Broarne sa...

Det går fint att låna mina bilder, berätta bara gärna var du hittat den ;o).
Annmarie

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...