Fortsätt till huvudinnehåll

Jacka av ett tyg från Tradera!

Hej!
Jag har köpt några tyger på Tradera. Det är det enda stället där jag jag hittar riktigt fina gamla 70-tals tyger. Just det här tyget är kanske inte är från 70 talet men det hade ett sånt fint mönster, precis sånt som jag gillar, lite bulligt sådär.
Jag tog mig till Västerås och Furulunds och hade en sån otrolig tur när letade foder, dragkedjor, anoraksnören mm. Jag hittade t.om. en bit manchester i rätt färg.Manchestern fick bli en detalj på huvan. Jag gillar jackor med huvor. Det kan nästan vara hur kallt som helst...har man en huva att dra över huvudet så känns det bättre.Jag hittade 70-tals-stoppar i plast att avsluta snoddarna med. 2 kr/st. i rätt färg. :o) TUR!Såhär blev den, jackan som jag ska gå omkring med i fortsättningen! Alltid piggar man väl upp någon!
:o)
Annmarie

Kommentarer

cecilia sa…
Oh vilken snygg jacka! Den var ball faktiskt.

Jag håller nog med dig. Rynkor och sånt har ju alla, det är ju en del av livet. Men om det är något litet man vill ändra på och det inte gör att man ser helt annorlunda ut så tycker jag det är okej. Så länge man gör det för sin egen skull.

Allt bra med dig? KRAM
Anonym sa…
Vilken underbart härlig jacka!
Kan ju inte finnas nån som inte blir glad och uppiggad när dom möter dig i denna.
Ha det gott!

Gunilla i Munkebol
Anonym sa…
Den jackan är skitsnygg!!
/svägerskan A-M
C De-sign sa…
Hej helt underbar jacka ...du kommer verkligen att "liva" upp din omgivning! Vad flitig och duktig du är!!! Ha en skön söndag! Kram fr C
Nina sa…
Helt underbar! Jag älskar att göra jackor av annorlunda tyger, som ditt.
pudelflicka sa…
Vad duktig du är. Jackan ser riktig mysig ut.
Kram Hedvig
Zanna sa…
Men hallå där en sån snygg jacka!!!! Ja nog kommer du att pigga upp i lilla byn nu, supersnygg. Kram
Fia sa…
Hej! Ja det var verkligen en trevlig överraskning du hade! En redan bra kväll blev ännu bättre och nu ser jag framemot att ta med mig lunchlåda till jobbet i fortsättningen!!

/Fia
Jumelle sa…
Wow! vilken cool jacka, du har verkligen smak för något annorlunda fräscht.Jag vill verkligen komma besöka butiken, jag kanske kan komma med syrran nån gång. ( gallerihonshuset...) Jag återkommer.
Kristina sa…
Vilken häftig, när jag såg tyget tänkte jag nja, men den blev kanon.
kram Kristina
linnea-maria sa…
Jag lovar ingen kan förbli sur när de ser dig och din fina och glada jacka!! /linnea-maria
Så flink du er!! Jakka vart kjempeflott :) Så kjekt å sy sine eigne klær :) Ønsker deg ei flott veke :) Godklem :)
Smycka dig sa…
Hej vilket vackert hem du visar bilder från och fönstren var underbara:D

Din jacka var för läcker!
Coolt med retrotyger, du är ju super duktig på att sy.

Ha det tills nästa besök
kram kulan Lotta
Hannahs bod sa…
Tjohejsan!! Nu var det länge sedan jag tog mig en titt hos dig. Vilken OTROLIGT fin fin jacka du har sytt, helhäftig.
Kram Hannah
Skorpan sa…
vad tuff jackan blev ju
ha de bäst
Hej...Såååå tuff jacka, luvan var riktigt fin. Du är verkligen duktig med symaskinen. Kram Pirre
Birgitta sa…
Oh vilken härlig jacka!
Man blir glad när man ser den , får en att tänka på 70 talet.
ha de bra kram Birgitta
Nej men gud en sån läcker jacka du har gjort, skickligt! Jag gillar din stil! Mari.
"AnnaT" sa…
Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!
Thea sa…
Åhh blir riktigt avis på den läckra jackan, jättefin! Önskar jag vore duktig på att sy...
Kram Thea
M sa…
SHIT vad duktig du är på att sy!
Maria sa…
Den jackan har jag missat tidigare! Den piggar definitivt upp mig, gör mig glad!
sexy sa…
情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇成人電影,微風成人,嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情聊天室,情色視訊A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.