Fortsätt till huvudinnehåll

Fotografering i ett härligt hem i Sala

Hej
Häromdagen for jag till min vän Evy Meurman och fotade lampor, de har verkligen ett fantastiskt hem. Nybyggt men gjort med omsorg i varje detalj. Herrn i huset är ju arkitekt så...och Evy jobbar som inredare. Evy jobbar mycket med återbruk i sin inredningsstil men det blir ändå klassiskt på sitt vis, riktigt riktigt fint. Företaget de har heter Meurman och Meurman. Jag fotade lampor och mattor. Mattorna ville jag ha ett vitt golv till och det är ju bra med kompisar som man kan låna golv av till och med. :o)

Peacematta i skinn.
Trappfönster
Ritningarna
Köket
Sovrummet
Den gamla fina tavlan, visst passar en sån här industidesign-lampa in i miljön?
Annmarie

Kommentarer

Skatan sa…
God förmidag!

Vilka underbara och varma interiörbilder!! Mycket hemtrevligt och stilsäker arrangerat. Färg, färg...den smyger sig på mig en smula igen. Kanske är det årstiden?

Sköt om dig!
Så Härligt Underbara bilder på det hemmet - synns att det är nån som vet och kan - Gillar
Kram/Annelie
Kristina sa…
Verkar vara ett härligt hus.
Snygg matta också.
kram Kristina
Hej!
Vad roligt att få fota i en så vacker miljö. jag tycker att lampan passar in i den miljön!
Kram Helene
me and alice sa…
Hej!
Vilket fantastiskt hus!!! Och dessa vackra industrilampor får mig på fall direkt!!
Kram Susanne
annaslantliv sa…
God morgon!
Visst känns det jättespännande med katten, så låååååångt tills den kommer bara. En hel månad. Puh.

Nu sk ajag kika lite hos dig.

Kram Anna
filuri sa…
Jättefint, och snygga lampor! Mattan var ju härlig, och jag som har vita golv...
kram/Filuri
Men så dyktig du er på å fotografere! Som skatan sier, veldig hjemmetrivelig og i tillegg varmt og innbydende. Godt med varisjon her inne!

Aina
Tobbe sa…
Tips: Drömgårdens nätbutik, www.dromgarden.se klicka på nätbutik.
johanna sa…
Hej
Jättefina bilder..pratade med Evy idag=)
Jag lägger din butik som länk hos mig ,hoppas det är ok. Du har fantastiska saker.
kraaaaam Johanna
Hanna sa…
Vilka fantastiska tapeter i sovrummet! Var kommer dem ifrån?
Härligt hus!
/Hanna

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.