Fortsätt till huvudinnehåll

Min djursoffa

Hej igen
Jag vill bara visa min kära små djur. De är ett härligt sällskap när man jobbar mycket hemifrån. Idag har hundarna och jag promenerat i 1 timme i regn, de var ju inte så glada precis...Men jag tycker att man ska ut i alla fall, det är ju så skönt när man kommer hem. Sen rullar hundarna sig i soffan för att torka sig...smuts...
Vi har ju en speciell djursoffa i köket och där älskar de att ligga tillsammans. Min man vill också sitta i den där soffan på mornarna, sen måste jag rolla honom på brallorna för att ta bort hundhår. Ja, det är ju såhär att ha djur.:o)
Annmarie

Kommentarer

Pia..... sa…
Hej...ett gott skratt fick jag:)..nu..mysigt det lät ..rolla mannen..:) Ja jag har "bara" ett djur..och hon har ALLA soffor och sängar som sina:)..i och för sej så hårar hon inte så mycket meeen hon kan lorta ner så det står härliga till..Jag skulle kunna tänka mej fler SELMOR och det vara nära på att det blev det för några år sedan..men så kom det en massa barnbarn(läs 2:) och då kom jag av mej.. ha en skön dag ..med de där gosedjuren i soffan..Kram..PIA
Cecilia sa…
Vad härligt! Haha, det där med att rolla kläderna känner jag igen ... Vår hund hårar året runt, byter hon inte till vinterpäls byter hon till vårpäls! Dessutom har hon snövitt hår, det fastnar fint på mörka kläder. Vad fint att de kan ligga så stilla tillsammans :)
MiA sa…
Hej!
Jo, men visst är det jobbigt fast de är söta... Vi har tre svarta utekatter, varav den ena är en norsk skogskatt med ton av tjock luddig päls. Ny soffor.. valet gav sej själv när vi hittade varmröda skinnsoffor - perfekt, inte ett katthår fastnar! *hehe*

Mysigt ser de ut att ha det i din soffa iallafall ;)

Ha en underbar dag!
MiA
Jema Rose sa…
Åååh...vilken härlig bild!!!

: )

KRAM, Jenny

<3
Tone sa…
Man får ju lite hemlängtan. :)
pudelflicka sa…
Åh vilken härlig bild ! Mina hundar älskar också att ligga i alla sköna fåtöljer och soffor.
Kram från Hedvig
pudelflicka sa…
Jag glömde att si att vi har många skinnmöbler på grund av hundarna. Det är enklare att torka av de än att tvätta överdrag.
Kram
Hihihi...känner så väl igen det där, våra soffor är verkligen katt-soffor. De kommer inte att få följa med ner till nya huset så katterna kommer väl utnämna de nyinköpta sofforna till katt-divaner :o) Kram Petronella
Lotta sa…
Gud va fina djur du har! Wippet har min mamma och de är verkligen mysiga i sitt sett. ursöt kisse...
jag kan inte tänka mig utan mina fotvärmare och kompisar när man som jag också jobbar hemifrån:)

Ha det gott
Åzzy sa…
En sån soffa skulle jag oxå vilja ha! Det ser så härligt ut. Har tyvärr ingen tid för djur just nu...
Giesela sa…
Hallå där ... Kom in på din blogg. Välkommen in till min blogg och titta på min svart vita Whippet hane. Du har en fin blogg. kram Giesela & whippethanen Prince
Aislinn sa…
underbart!!! grattis for din blog!!! fran Italien

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.