Fortsätt till huvudinnehåll

Ryggsäck av ett gammalt 70-talslakan

Hej
Nu har jag gjort klart ryggsäcken och jag blev riktigt nöjd. Det var så kul att ta sånt man hade hemma och knåpa ihop den. Jag har vadderat botten och sytt den dubbel. Nu ska jag hugga in på nästa väsk-projekt tror jag, med retro-tyger från Tradera. :o)
Annmarie.

Kommentarer

men va söt den vart!!!!
Kramisar
Ann-Charlotte
Skatan sa…
Men så fin liten rygga! Den där skulle min lilla tös älska...med blomman i botten! Kanske måste också jag piska igång symaskinen ;-)

Kram!
Din skaparglädje är det absolut inget fel på och himmel vilken fin ryggsäck du har gjort Annmarie ! Du är så duktig !

Sådant där -70 tals tyg känner jag igen från svärmor... hon har (eller har haft) mycket sådana gamla lakan kvar i sina ägor från den tiden.

Kram Kram
Vad cool den blev!!

Jag tänkte bara skriva en rad att jag har länkat till ett äldre inlägg här i din fina blogg, där du gjorde strutar av Bergenia. Hoppas det går bra!
Jag har gjort lite blomsterpyssel nu i helgen också.
Kram!
Så cool den blev! Jättefin! Kram /Anna
Lotte sa…
Vilken fin ryggsäck. Måste nog se till att få min symaskin lagad, blev riktigt sugen på att sy nu.
Kristina sa…
Jättekul väska, spännande att se vad du ser nästa gäng.
kram från sytanten Kristina
Hannahs bod sa…
HEJ! Kul att äntligen ha lite tid till besök runt om i bloggvärlden.Men vilken FIN väska du har sytt, längtar till att få se nästa.
Kram Hannah
cecilia sa…
Ja jag är en kattmänniska! Funderar nästan på att behålla Fusse nu och kastrera honom, men jag vet inte, har i princip sagt att uppfödaren ska få köpa honom tillbaka. Vi får se. Kram
frisky frog sa…
Snyggt! Jag fick samma påslakan när jag fyllde 10 år 1977. Jag har faktiskt kvar det än och numera åker det med till stranden varje år, om än något slitet.
cecilia sa…
Nej gud nej! haha en i hans familj ska gifta sig men det är inte officiellt ännu så det var därför jag skrev sådär. Hoppas du mår bra! Kram
Linn sa…
Den där ryggsäcken har jag legat och solat på! Innan det blev en ryggsäck. Om det är mammas täcke.
Jättesöt! Känner igen tyget, men just i stunden kan jag inte komma på var jag sett det...Tror dock att min kompis hade sådana påslakan...!?
Fint i alla fall!
Susanne
Grindelunda sa…
Gillar ryggsäcken skarpt!!!

Hälsar Gunilla
Men så tuff den blev, påminner mig om min barndom...

Kram Viveka
Hej Annmarie. Vad fin väskan blev,du är så duktig. Själv minns jag inte så mycket av 70 talet, levde mina första år då, men kommer ihåg lakan vi hade i våra barnsängar. Påminner mycket om dem färgerna och mönstrerna.

"Telefonfåren" var ju bara så häftiga... ha ha...Ha det gott. Kram Pirre
Hej,
fin blogg du har och vilka underbara bilder som talade om vart alla gamla telefoner tagit vägen :-)

Mvh
Katarina
linnea-maria sa…
Väskan är ju underbar!!!
Återigen en flashback från mitt eget barnrum när jag var liten, så fint quiltad blomma i botten!
de där telefon-fåren är ju alldeles underbara, på långt håll ser telefonen precis ut som ett fårhuvud. Tänkt att komma på tanken!!! /linnea-maria
cecilia sa…
Ja kom gärna och hälsa på snart! Ett hekto..jo men hon har säkert kattungar nu, hoppas det! Ja visst var klänningarna fina, speciellt den med blommor! Idag är jag ledig, så skönt så jag bara njuter fast jag är väldigt väldigt trött.
Anonym sa…
http://sabinadurebrandt.blogg.se/2008/october/80-tal-sa-ser-jag-ut.html#comment

hahaha
Snyggt! Och perfekt att kunna återvinna!

Måste fråga, har du tagit bilderna med fårtelefonerna? Var står de? Tyckte de var urläckra!!!
Kan jag låna?

Ha en härlig helg!
Smycka dig sa…
jätte fin väska..jag förstår att det inte är billigt att få tag i 70 tals tyger de är så läckra och eftertraktade.

Det var så länge sen jag besökte dig och det har hänt massor.
Telefon fåren var för coola och udda.
Ha det bäst
kram
Lotta
Jag säger bara kult! Urgulliga!! Men vilka fårtelefoner här nedan då, så kul, tänk om mina får skulle se ut så i morg bitti när jag tittar ut : ) Mari.
Hej!
Första gången här - Jättefin blogg - Får mycket Inspiration - KULKUL... ;)
Fina tavlor du gör
Kram/Annelie
Maria sa…
Så fin väska du sytt! Gillar särskilt att du sytt runtom blomman i botten!
Hej där =)
Jag är på G att shoppa en del av dig.
För jag antar att det är du som har sidan Broarne?
Jag har oxå en blogg här som jag tänkte länka dig till sen.
Men du, kostar det nåt att ha en blogg här?
Är så pass ny =)
Jo och syr du upp en rygga OM man sänder tyg till dig?
Vad blir priset isf?

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.