Fortsätt till huvudinnehåll

Vad tycker ni om TOLIX-stolar och pallar?

Hej på er.
Jag ska snart börja sälja TOLIX-stolar och pallar i min nätbutik. Det här är ju verkligen en stol dyker upp i nästan alla tänkbara miljöer och på något märkligt sätt flyter in fint överallt. Är det någon av er där ute som har köpt Tolix-stol eller pall som kan visa mig hur de ser ut i er miljö?
Jag är jättenyfiken på det. TOLIX är ett liten Fransk fabrik och de har funnits i massor av år. Det är 3 månaders leveranstid på en TOLIX-stol just nu, men det beror just på att fabriken är liten och de gör så gott de kan för att få fram till alla som vill ha. Det är lite charmigt det där tycker jag, vill man ha så får man vänta...
Vad tycker ni om dem? Fula? Snygga? Stela? Gräsliga? Läckra? eller?
Annmarie

Kommentarer

Älskar dem och hoppas att kunna köpa en pall i alla fall så småningom men har inte direkt nåt utrymme för den ännu. Så snygga och jag vill ha en vit eller zinkfärgad.. kram
Jema Rose sa…
Jag ÄLSKAR dem...helt klart något jag kan tänka mig att spara pengar till..!

: )

Kram, Jenny

<3
Jema Rose sa…
Vilken knepig granne, påminner om samma problem jag har med mina nämligen..!Mina grannar bryter både mot hyreslagen & lagen om tillsyn av hund dessutom...Men det ska väl snart bli slut på eländet hoppas jag..!

STOR kram från Jenny

<3
Åhh jag älskar dem också! Håller på att sparar till en som jag skall ha ihop med mina gammla pinnstolar runt matbordet. En av mina drömmar, hoppas den blir sann!
Vad roligt att du skall börja sälja dem :-)Ha det så fint!
Kram Helene
Det super Läckra stolar - något som jag ska inskaffa - får kolla hos er sen... ;)
Gillar både Vita och Zink... ;)
Kramar/Annelie
cecilia sa…
Ja det måste vi göra om snart! Ja jag hade velat följa med på teatern egentligen, men jag skulle upp så tidigt. Den där mysdressen var inge vidare, det kändes som om den var dåligt tillverkad eller nåt. Vad bra att du gillade tröjorna, var mest en chansning, du kan ju alltid ha dem under nån tröja. David var jättenöjd med skärbrädorna, de står på köksbänken nu :) Kram
Elin sa…
Har precis käpt en Galvad Tolix-stol. Funderar på två pallar som sängbord...
Kram
hejhej!! oj ska du börja sälja tolixstolar??? vad glad jag blir, är nämligen på jakt efter en!! ska du sälja pallarna med? de är toppensnygga de med! ska de säljas i butiken i sätra brunn med?? massa med frågor, hoppas du orkar svara :)

stor kram sara
Maria sa…
Jag skulle gärna ha en knallgul Tolixpall. Tycker att de är fina...men kanske lite kalla att sitta på?
Jag gillar också dom men vet inte riktigt varför det är ju inte min stil hihi ;)
Happy Halloween kramisar
Ann-Charlotte
hejhej!! okej, då vet jag :) kanske kommer en beställning från oss framöver :)

stor kram sara
Jag ÄLSKAR Tolix!
Tycker de passar överallt. Är mitt i renovering nu och har ingen plats men hoppas att ett par får flytta in i vår...
Malin
Floras Kulle sa…
Jättekul att ni hade Tolix, min ligger nere på posten och jag skall hämta den idag!
Jag vet ärligt talat inte vad jag tycker ännu (lite skumt att säga så när man har köpt en, eller hur?) Den skall få tjäna ett praktiskt syfte i vår butik (att kliva på!), få lite snygg patina och så HOPPAS jag att jag upptäcker Tolix-magin... för något magiskt är det, eller hur?
KRAM//Annette

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.