Fortsätt till huvudinnehåll

Stora spets- och bandpaketet har äntligen kommit!

Hej på er!!!
Nu har jultomten varit här med en härlig låda full med spetsar och band. Vilken skatt! Jag har flera kunder som tycker att det är ganska svårt att hitta lite speciella spetsar och band i lin och bomull.
Jag tror att jag har löst deras problem nu. Det kliar i fingrarna att få skapa något fint med volanger och spets. Det blir ju så fint om man färgar hela plagget med spetsar band och allt för då tas färgen upp olika och det blir olika nyanser av samma färg. TESTA! Jag hoppas kunna få ut dem i nätbutiken inom en vecka.
För övrigt har jag snokat en hel del på Tradera ett tag, jag kollar på 70-tals tyger. Jag har köpt en del, men de kan bli rätt dyra...Speciellt om de är blommiga i rosa,orange och rött tex. Det är ju nostalgi för mig det känner jag, jag var ju i tonåren på 70-talet och älskade brunt, grönt, gult, orange osv. allt i gräslig blandning. Men just nu tycker jag inte att det är gräsligt...jag har fått andra ögon liksom. Jag köper andra 70-tals prylar också, muggar, kaffekoppar i färgat glas...min man hukar sig vid åsynen. haha :o)
Vi hörs!
Annmarie

Kommentarer

Åh vilka underbara spetsar!!
Skatan sa…
Hej!

Vilka härliga mängder att frossa i!!

/Avundsjuk spetslös skata
Ljuva ro sa…
Vilken dröm!!!
Kristina sa…
Hej igen!
Ja underbara spetsar. jag var hos dig å handlade tyg den 21 sept var de, men du var inte där det var en annan tjej. Jag har inte sytt något än av det med det kommer.
kram Kristina
Oj en hel hög med så mycket fint !! Får väl hålla ögona på din shop nu då , så kanske man gör ett ett lite spetsinköp .
Men jag kan inte hålla med om det där med brunt och orange , även om jag e lika gammal nästan . Jag ogillade det då och jag kan inte med det nu . Jag ville ha rosa på den tiden ,snacka om ute ;-)
Ha det gott !
Lotta
Skorpan sa…
ååå massa fina spetsar,de kan bli mycke fint av dem ;)
kram från mig
ihanne sa…
Ej, et skønt billede! Jeg får virkelig lyst til at sy "lantliga kläder" med spetsar! Må se om jeg kan fremskaffe 55 SVENSKE kr. så jeg kan bestille en tekstilprøve. For du er vel ikke intereseret i at få betaling i danske penge? Eller i en lille byttehandel - jeg arbejder en del med collager...
ihanne sa…
Hei igen - jeg glemte at invitere dig til at kikke på mine collager på flickr - her kommer de http://www.flickr.com/photos/matthiesen/sets/72157607261178768/
cia sa…
Hej mamma! Ja det var trevligt med frida. Vilken mysdress menade du, jag hittade ingen som du beskrev. Jag behöver faktiskt en mysdress som är fin, man går runt och ser ut som ett troll här hemma. KRAM
Ann-Catrin sa…
Oj oj
så himla mycket vackra spetsar!!
Underbart alltså!
ha en fin helg
A-C
Härliga spetsar!!! ja dom tygerna känner jag igen hehe. Jag är själv ett 70 tals barn. Mamma o pappa har fortfarande dom där gröna, gula och bruna stormönstrade påslakanen i deras stuga...tänk att dom håller ännu fniss.
Kramisar
Ann-Charlotte
"M" sa…
oj så mycket fina spetsa....härligt
Lotta sa…
Ska kika på dessa fina spetsar när du lägger ut dem:)

jag har inte tyvärr lärt mig att gilla 70-tal som du men jag har ett par gardiner sparat sen jag var liten spom är illoranga med pippi långstrump på och sparat lite tyger konstigt nog. Lite nostagisk e jag nog allt;)
Jag får träna mig haha

Ha det så gott
Anonym sa…
hej. vilken underbar blogg du har. Jag har lite retro tyger liggande. brunt-vitt. Hör av dig om du e intresserad.
malla.sundqvist@hotmail.com

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.