Fortsätt till huvudinnehåll

Får ni telefon?

Hej
Ville bara visa de här bilderna som förklarar vart alla telefoner tar vägen...:o) Annmarie

Kommentarer

Jema Rose sa…
Men GUD vad häftiga de var!!! Undrar om det är samma konstnär som jag sett en utställning med, bla ett dinosaurie-skelett av gamla element..!

: )

KRAM, Jenny

<3
Skatan sa…
Men jäklar så cooolt! Det där gillade jag :)

Kram!
MiA sa…
Riktigt kreativt ju! Ljusår bättre än han som höll den där auktionen härom veckan.. men djur i formaldehyd - det var läskigt... men de här var gulliga :)

Ha en underbar kväll!
MiA
pudelflicka sa…
Vilken häftig utställning. Kreativt.
Kram Hedvig
rosenskära sa…
Lurar, sladdar och snurrplatta - HUR kan man vara så fiffig att man kommer på att man kan göra får av det?! Underbara - tack!

Lena
Vad FÅR ;-)de allt ifrån?! Hur kul utställning som helst. Sånt gillar jag, galet och genomtänkt.

Kram Linda
Maria sa…
Roliga, men samtidigt lite makabra!

Gillar att det görs nytt av gammalt!
S o F sa…
Var FÅR de allt ifrån?

:) :)

Ha det gott!
ToVes Palats sa…
*skrattar* Ja men det är så det går för "pensionerade" telefoner :D
Annica sa…
Läckert!!! Alla telefoner har de inte lagt på beslag på för jag älskar dessa telefoner och har 4 stycken som används:)

Kram Annica
Så himla häftigt!!!!! Skitläckert! //Linda
C De-sign sa…
Oj....så speciella...var kommer idéerna ifrån?????kan man undra???
Härlig spets och band skatt...i förra inlägget! Ska kika in i webb-butiken! Ha en bra höstvecka! Kram fr C
Haha...jisses så häftigt:D
Och ben av lurar till o med!
Jättekreativt:)
Susanne
Smeagol sa…
Åh, så underbart bizart *me like a lot*
Sån vill ja ha!!!!
Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.