Fortsätt till huvudinnehåll

Mera kläder att sy.

Hej på er.
Min fina vän Marie har sytt några toppar av mina tyger och jag fick låna dem och fota av. Så nu får ni se dem också. Visst är de helt underbara! Så lättsamt gjort, enkelt och fritt precis så som jag tänker mig att det ska bli. Tygerna inbjuder till att skapa fritt och utan hämningar och då blir det ju så roligt! :o) Ett par av dessa tyger är slut och kommer inte igen, vad jag vet. Men det är roligt att se och få tips i alla fall, de går bra att byta ut mot andra tyger, de är vänliga och går att kombinera nästan hur som helst.
Marie har en liten butik med Lantlig inredning och gamla saker, henne kan man besöka i hennes spännande Magasin hemma på gården. Säkrast är nog att ringa innan och boka tid för besök.
Marie: 0768-497517. Hon finns utanför SALA.

HejAnnmarie :o)

Kommentarer

www.livskrafter.blogg.se sa…
Åh, en fröjd för ögat ;-)))
Ohhh vilka underbara toppar, jag tror jag svimmar så fina !
Tror du att hon säljer dom, eller ska hon ha dom själv ?
Jag gillade den med svarta detaljer skarpt....
Ha det gott
Kram Anette
Åh vilka söta toppar din vän har sytt av tyger från dig. Fast jag är ju helt övertygad om att även du hade kunnat sy så fint också... det har du ju visat kunskaper på tidigare.

Kram Kram
Sååå vackra toppar. Tänk om man kunde sy sådär ;)
Kramisar
Ann-Charlotte
Lisa sa…
Så händiga ni är. Båda två! Det där kommer jag aldrig ge mig på... Göra mina egna kläder. Tyvärr.

Tävling på www.blomsterverkstad.blogspot.com!
Lotte sa…
Så fina... Dessa skulle jag kunna tänks mig.
MiA sa…
Gokväll!
Blusarna är helt underbara! Särskilt den med svarta stickningar och lilla svarta rosetten, tycker jag är riktigt fin :) Jag är såååå sugen på att prova att sy också, men jag får hålla igen mej lite - det är så mycket på gång...

ha en skön kväll!
MiA
Jättefina kläder - Precis i min smak... ;)
Alla lika fina
Kram/Annelie
Vilka otroligt enkla, fina gammeldagsa och unika toppar! Mycket snygga! Mari.
...ville bara fråga om du vet några trevliga och lantliga butiker i Södertälje med omnejd? Vet ju du har gjort din utbildning hos Antroposoferna så jag tänkte du kände till omgivningarna... och så måste jag få säga, vilken bedårande djurhög du hade där i soffan! Mari.
Grindelunda sa…
Underbara kläder. Måste vara härliga att bära.

Ha en skön helg önskar Gunilla
ihanne sa…
Ej hvor fine - og landlige/uhøjtidlige! Hun har virkelig sans for det dit veninde!
Kristina sa…
Vilka fina toppar, jag har ju tyg från dig hemma så snart ska jag börja sy av de. Tänk va bra att du visade lite inperationsbilder för mig.
kram Kristina
Karin sa…
Underbara toppar.
Går det att köpa mönster?
Blir jättesugen på att prova själv.

Karin
Vilka underbara blusar!
Trevlig blogg med kreativa ideér som JERKER.


Hälsningar
Butik Drängstugan

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.