Fortsätt till huvudinnehåll

Amy Butlers tyger...

Jag har förälskat mig i Amy Butlers tyger. Amy Butler bor i USA och designar bomulltyger för kläder och hem. I USA är quilting ( lappteknik ) mycket större än här i Sverige och Amys tyger lämpar sig mycket bra för quilting.
Mönstren och fägerna är många och de går att kombinera i det oändliga.

Att sy ett överkast i lappteknik tar lång tid, särskilt om man vill handquilta, men det finns snabbare sätt på symaskin och den här hobbyn kan lätt bli som ett gift när man väl har börjat.
En sybåge är bra att ha om man vill ha ett bra grepp på arbetet.
Väskor...kan man ha för många? Nä knappast, det är så kul med väskor och såna kan man sy...
Jag har tagit hem lite tyger från Amy Butler i min nätbutik, men jag vill ha meeeer.
Amys hemsida
Annmarie

Kommentarer

Linn sa…
Underbara färger! Härligt med ännu mer glad design.
Det där blev man glad för. Det väckte mitt habegär...

Kram Viveka
Skatan sa…
Underbara färger och mönster!!! Jag instämmer :) De där blir man riktigt glad av!

Kram,

Anna
Anci sa…
Det är underbart vackra tyger ! Jag vill sy och sy nu.

Kram
Jättefina tyger med alla dess färgen .livar upp stämmningen bra bara att titta på bilderna .
Förstår att du vill ha mera :)

Kram Ewa
Anonym sa…
Till och med jag känner att jag vill ta tag i nålen, och det var längesedan jag gjorde något annat än att laga. /svägerskan :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.