Fortsätt till huvudinnehåll

Jag väntar på kattbebisar!

Hej
Jag väntar på kattungar...Min hona har gått upp 2 kilo och är tjock som en padda. Hon skulle ha haft i onsdags men än så väntar hon. Jag bara brände av den här bilden på henne där hon låg utslängd i hallen. Men är du intresserad av Maine Cooner och har lust att titta på mer bilder på mina katter på finns de på min katthemsida. Där kan man se den stolta fadern också.
:o)
Annmarie

Kommentarer

Nej men lilla kattmamman.....

Va fin hon är så jobbigt i denna värme för henne, önskar henne lycka till!

Varma sommarhälsn!
karola sa…
åh så mysigt med kattungar....jag storgillar katter, skall vara katt och hundvakt en månad nu i hollywood...skall bli mysigt!
linnea-maria sa…
Oj det ser ut att bli många "fräsetussar" snart. Lycka till med förlossningen önskar jag mamman /linnea-maria
Men åå så mysigt att vänta kattungar! Du måste visa oss här på bloggen sedan :)

Önskar dig en jättefin sommar!

Kram Jes ♥
Sanna sa…
Vilken underbar blogg! Tack för titten.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.