Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen sommar!

Hej alla värmediggare!
Jag njuter i fulla drag, även om jag inte ligger på stranden varje dag så är livet så enkelt och annorlunda när det är värmebölja. Dörrarna står på vid gavel och man söker skugga. Underbart, så här ska det vara i Sverige på sommaren. Skickar en bild på min dotter och hennes "syrra". Ella och Åsa har bestämt att de ska åka till Kina när de blir stora och kolla på Åsas hemland. Åsa är vår grannes dotter.
Ps. det blev inga kattungar...:o( . Naturen är oförutsägbar, men vi provar igen! Nästa gång går det säkert bättre.
Annmarie

Kommentarer

MiA sa…
Hej AnnMarie!
Sååå skönt det ser ut! Skulle gärna byta svettigt kontor mot ett svalkande dopp ;)

MiA
Sussie sa…
Såna härliga badbrudar :)
Ser så svalkande ut .Det där doppet skulle jag behövt idag Jobbet är en pina såna här dagar .

Kram Ewa
Acumenta sa…
Det var så trevligt att resa med tjejerna. Tack för att vi fick "låna Ella"

Åsas mamma
filuri sa…
Jo tack, här uppe har vi haft det jättevarmt, men så plötsligt är det 13!!!grader... Man blir lite snurrig, men nu blir jag i alla fall sugen på att plocka ogräs! Det är ju bra att kunna göra något, för i 33 graders varme orkar man inte mycket. Nu finns första produktbilden inne på min blogg, och fler kommer!
Kramar Tone
karola sa…
mysigt, njut av sommarsverige!
Halloj Annmari. Allt väl?

Sitter här i regniga Dalarna och njuter av tystnaden... Alla andra sover, även våra gäster =) ganska skönt och få en lugn stund för sig själv på morgonen, speciellt när det smattrar så skönt på verandataket av regnet =)

Vilken härlig sommarbild. Hälsa tjejerna att jag gärna följer med till Kina och hälsar på vårt fadderbarn som bor där =)

Ha en underbar sommar. Kram Pirre
Cecilia sa…
Ja det blir säkert bra med soffan, bara fusse håller sig borta från den. Kan tänka mig att den här är mycket trevligare att klösa på än en skinnsoffa...

Jaa jag vill ställa ut Fusse igen, det vore kul att se om han fortfarande ser rävig ut :-)

Kram!
Smycka dig sa…
Hej
Lika kul som alltid att besöka dig och jag blev oxå förtjust i tygerna du visar helt underbart glada och roliga mönster/ färger.

Så mysigt med ett kattkull igen:)

Ha det så bra ¨
kram Lotta
Mamma Millan sa…
hejsvejs!!

ville bara önska dig en härlig sommar...välkommen till min nya blogg!!pausat i 1 år...

kram millan♥
sinnlighet sa…
Din blogg är som en bubblig C-vitamin och det står 'spark of life' mellan raderna!

Agneta från Österlen

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.