Fortsätt till huvudinnehåll

PIP - studio på väg in i mitt hem

Hej på er igen.
Nu har jag hittat en ny kärlek. Pip-studio från Holland kommer in i mitt hem och i min butik förstås. Jag har sneglat en tid på detta men nu så blir det av. Vi testar vad mina kära kunder tycker om denna galet roliga och glada-romantiska stil. Titta och njut av dessa ljuvliga produktbilder från PIP-studio.
Porslin med fåglar (pip?) blommor, prickar och ränder. Allt matchar
Rosor men bollfransar, rutigt ocg randigt.
Salladsskål i porslin
Vardagsporslinet,muggar, tekoppar,skålar och tallrikar.

Må gå gotthåll utskik i nätbutiken efter denna glädjespridare.

Annmarie

Kommentarer

Emmas utsikt sa…
Jammen det var ju gulligt. Lite Leila så där. Vårfräscht.

:)
Emma
Charlotte sa…
Precis vad som kan behövas såhär mitt i den kulna vintern!
Maud sa…
Jättehärligt med färgklickar i våra vita hem...
Kram Maud
Jaaaaaa!!!! Kör så det ryker!!
Kram
Anonym sa…
Åh, det var ju jättefint! Sånt här gillar jag verkligen!
/Annica
Cecilia sa…
Det är faktiskt fint det där, man blir glad av det! :-) Kramar
linnea-maria sa…
Åh det har jag hört talas om av min holländska bloggkompis. Jätteläckra färger! /linnea-maria
Vicktoria sa…
Ser spännande ut!
Anonym sa…
Detta är jättefint! Anne-marie
Lisen sa…
Glad jag blir över att se din supermysiga blogg uppdaterad!
och åh måste kolla in butiken på studs massa fint och färglatt!
Oj! Det var verkligen en glad färgklick. :)
Michelle sa…
Underbart porslin! Det där ska jag hålla utkik efter. Älskar de färgglada mönstrena.
Hej, jag kikade in på din blogg av en ren tillfällighet och tänkte kika med dig om du har några konkreta tips för att göra ett litet rum "större"? Ska flytta in i ett 2x4 (väldigt avlångt med andra ord) rum, och har så dåligt fantasi.... Har du några tips för speciella möblemang etc eller någon man kan vända sig till?

Ha en trevlig kväll!
/M
Lisa sa…
Jag blev helt frälst i porslinet!! Jättevackert!
Vaktmästarn sa…
Så otroligt fint porslin och så underbara färgkombinationer! Vill ha! Glad att ha hittat din blogg. Ska lägga den till min lista, så att jag inte missar sånt här ögongodis.

Kram Outi
Shabby Eva sa…
Jag döööör, vilket gulligt porslin. Kanonfint. Härliga vår färger med.
Jossan sa…
Vilket ögongodis, när kommer det ut i butiken!? Måste bara ha!
Articsisters sa…
Jag är ute och trillar runt för att hitta lite inspiration. Har aldrig varit in på din sida så jag sitter här och tittar och läser med stort nöje. Jag måste bara försöka att komma igen senare om jag minns länken. Underbar blog.

Lisbet
Åh! så fint förstår att du blivit förtjust.
Anonym sa…
Snälla, ta in textilier också!!! Älskar Pip!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.