söndag 16 mars 2008

Som katt och hund.

Att katter och hundar kan samsas det vet väl alla, om de får vänja sig med varann så går det hur bra som helst.
Nyinflyttade Zeke (katt) han var van vid hundar när han kom och våra hundar är så snälla så de kan till och med tänka sig att dela med sig av sovplatsen...fast lite irriterad ser hon ut Shawnee över att ha fått sällskap i sitt älskade krypin. BUR??? Jo jag måste stänga in henne om nätterna annars går hon omkring i hela huset och lämnar "visitkort" här och där. Men hon älskar sin bur så jag är säker på att hon inte har nåt emot det.
:o)
Annmarie

13 kommentarer:

Lisas torp sa...

Gosingarna då! Jo, visst handlar det bara om hur de är vana! Hund och katt går ju mycket väl ihop!

Så fint med rosriset i krukan! Fick precis en exakt likadan kruka men den saknar lock...nu fick jag se hur det ser ut!

Ha en skön vårsöndag! Här skiner solen!!!!

Lisa

Betonggården sa...

Härligt när hund o katt är kompisar! Så är det här med. :)

Vi har oxå ett trappfönster där djuren älskar att titta ut! Vårt sitter dock lägre, halva uppe och halva nere i källaren. Ser lite lustigt ut utifrån när man ser själva trappan mitt i fönstret. :) Vet inte om det blir bra att flytta upp det heller, blir kanske att se fel ut på fasaden. Men lättare att torka efter alla snoriga nosar blir det ju så klart!

Betonggården sa...

Såg nu att du har Maine Coon! Som vår Gollum. Helfin och kelig som bara den! Det är han som är gossig med hunden - hela tiden!

Anonym sa...

Hej! Jag vill hemska gärna ha ditt staffli!

Anonym sa...

TÄVLING!
Inne hos min lilla blogg!
Välkomna in och va med!

Må gott!

pudelflicka sa...

Vilken härlig bild. Häftigt med hund och katt !
Kram

Hem och Lycka sa...

Så söta de är tillsammans! kram!

Vitt Hemma sa...

Så sött, katt och hund tillsammans!! Älskar djur. Har en liten misse nu och vill gärna ha en hund när vi flyttar... Roligt att dom kan samsas så!

Kram Sofi

Randi sa...

Men så söta de är tillslammans. Visst är det mysigt när de kommer så väl överens. Vår katt älskar vår westie, som hon själv har fostrat och lärt upp att följa med på jakt. Men hon gillar inte alls andra hundar. Din katt verkar urmysig som bara tar för sig. Och det har man ju lärt sig - att det är katterna som bestämmer!!!
Kram Randi

Kannor och karaffer sa...

Det är väl härligt när djur kan umgås sådär....

Underbara bilder du visar i din blogg - gillar din bakgrundsbild.

Ha det gott - återkommer snart.

Hälsn,
/Ann

Cornelias Corner sa...

Vilka skönheter - härligt kort!

anna k. sa...

Men vilken söt bild!!! Vill tacka dig så mycket för krya på dig hälsningen hos mig! Nu ska jag kika in i din butik - grattis!!

Sessan sa...

Så sött!
Våra små katter ska med nu till påsk och hälsa på mina föräldrar som har hund. Så där mysigt har de inte haft ihop (ännu) men visst är de nyfikna och nosar på varann. Så det går framåt!

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...