onsdag 1 oktober 2008

Stora spets- och bandpaketet har äntligen kommit!

Hej på er!!!
Nu har jultomten varit här med en härlig låda full med spetsar och band. Vilken skatt! Jag har flera kunder som tycker att det är ganska svårt att hitta lite speciella spetsar och band i lin och bomull.
Jag tror att jag har löst deras problem nu. Det kliar i fingrarna att få skapa något fint med volanger och spets. Det blir ju så fint om man färgar hela plagget med spetsar band och allt för då tas färgen upp olika och det blir olika nyanser av samma färg. TESTA! Jag hoppas kunna få ut dem i nätbutiken inom en vecka.
För övrigt har jag snokat en hel del på Tradera ett tag, jag kollar på 70-tals tyger. Jag har köpt en del, men de kan bli rätt dyra...Speciellt om de är blommiga i rosa,orange och rött tex. Det är ju nostalgi för mig det känner jag, jag var ju i tonåren på 70-talet och älskade brunt, grönt, gult, orange osv. allt i gräslig blandning. Men just nu tycker jag inte att det är gräsligt...jag har fått andra ögon liksom. Jag köper andra 70-tals prylar också, muggar, kaffekoppar i färgat glas...min man hukar sig vid åsynen. haha :o)
Vi hörs!
Annmarie

14 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilka underbara spetsar!!

Skatan sa...

Hej!

Vilka härliga mängder att frossa i!!

/Avundsjuk spetslös skata

Ljuva ro sa...

Vilken dröm!!!

Lyktor och Tyg sa...

Hej igen!
Ja underbara spetsar. jag var hos dig å handlade tyg den 21 sept var de, men du var inte där det var en annan tjej. Jag har inte sytt något än av det med det kommer.
kram Kristina

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj en hel hög med så mycket fint !! Får väl hålla ögona på din shop nu då , så kanske man gör ett ett lite spetsinköp .
Men jag kan inte hålla med om det där med brunt och orange , även om jag e lika gammal nästan . Jag ogillade det då och jag kan inte med det nu . Jag ville ha rosa på den tiden ,snacka om ute ;-)
Ha det gott !
Lotta

Hemmet Är Min Borg sa...

ååå massa fina spetsar,de kan bli mycke fint av dem ;)
kram från mig

Anonym sa...

Ej, et skønt billede! Jeg får virkelig lyst til at sy "lantliga kläder" med spetsar! Må se om jeg kan fremskaffe 55 SVENSKE kr. så jeg kan bestille en tekstilprøve. For du er vel ikke intereseret i at få betaling i danske penge? Eller i en lille byttehandel - jeg arbejder en del med collager...

Anonym sa...

Hei igen - jeg glemte at invitere dig til at kikke på mine collager på flickr - her kommer de http://www.flickr.com/photos/matthiesen/sets/72157607261178768/

Anonym sa...

Hej mamma! Ja det var trevligt med frida. Vilken mysdress menade du, jag hittade ingen som du beskrev. Jag behöver faktiskt en mysdress som är fin, man går runt och ser ut som ett troll här hemma. KRAM

Ann-Catrin sa...

Oj oj
så himla mycket vackra spetsar!!
Underbart alltså!
ha en fin helg
A-C

Ann-Charlotte sa...

Härliga spetsar!!! ja dom tygerna känner jag igen hehe. Jag är själv ett 70 tals barn. Mamma o pappa har fortfarande dom där gröna, gula och bruna stormönstrade påslakanen i deras stuga...tänk att dom håller ännu fniss.
Kramisar
Ann-Charlotte

"M" sa...

oj så mycket fina spetsa....härligt

Fake cake sa...

Ska kika på dessa fina spetsar när du lägger ut dem:)

jag har inte tyvärr lärt mig att gilla 70-tal som du men jag har ett par gardiner sparat sen jag var liten spom är illoranga med pippi långstrump på och sparat lite tyger konstigt nog. Lite nostagisk e jag nog allt;)
Jag får träna mig haha

Ha det så gott

Anonym sa...

hej. vilken underbar blogg du har. Jag har lite retro tyger liggande. brunt-vitt. Hör av dig om du e intresserad.
malla.sundqvist@hotmail.com

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...