Fortsätt till huvudinnehåll

Spelemannen

Hej!
Jag vill bara glädja er alla med en fin bild på min man och hans band. Det är snyggingen i mitten som är min man Mats. :o)
Bandet uppstod midsommar 2007 och tyvärr splittrades det midsommardagen 2007 av oförklarlig anledning. Alla längtar...
Annmarie

Kommentarer

Emmas utsikt sa…
Hihihi.... ha en fin helg da!
Cecilia sa…
Haha vilka sköna snubbar! :-)
Vilken härlig bild...tänk vad bra att ni "hann" föreviga bandet med tanke på dess livslängd! :-)
zinkbaljan sa…
Ohhh shit vilken snygging!!!! ;=)


Kraaaaam
Cecilia sa…
Ja man blir alldeles deppig, men det går nog över snart!

Snart kommer jag till er :-) Vad önskar ni er föresten? Puss
Alisa sa…
Tänk om man fick tag på en sån...
Vilken härlig bild :) hehe! Kramar
Cecilia sa…
Hej! Ja det beror på vad det är för mönster, annars blir det bara vanliga panellängder i beige. Tråkig jag är :-) Hoppas du mår bra. Kramar
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Charlotte sa…
Halkade in på din blogg och har följt den ett tag.
Väldans skoj och trevligt!
Näästan grannar, jag bor inte så långt från Sätra Brunn och jobbade där i nästan 10 år. Känns som att " komma " hem när man åker dit.
Saknar dina inlägg.
Ha det gott
Anonym sa…
Förstår att ni längtar! Härliga grabbar! Kram Tone/FiluriForm
Ceciliia sa…
Har det blivit några kattungar? :-)
Smycka dig sa…
Heej länge sen sist jag har varit lite upptagen så jag har inte hunnit besöka alla vänner..men nu.

Vilket fantastiskt blombort jag har aldrig set liknande..wow.

Lycka till med dottern hon e ju jätte vacker..har nog chans att vinna:))

Min dotra har just flyttat så vi har lite ångest här hemma.. man ska väl vänja sig vid att ungarna flyttar.

Ha det bra kram Lotta
"anntherese" sa…
Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!
"anntherese" sa…
Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!
Hej på dig. Hur står det till?

Hoppas allting är bra och att livet leker =)

Önskar dig i din familj ett gott nytt år.

Kram Pirre

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.