Fortsätt till huvudinnehåll

Mode med rengöring i fina förpackningar

Godmorgon!
Jag letade förgäves efter rengöring i "finförpackning" i Paris. Durance fanns förstås men jag hade hoppas hitta något nytt. Alla såg oförstående på mig när jag frågade efter diskmedel i spa-montrarna bland alla tvålar och oljor mm.Jag tänker att jag får väl ta och försöka med lite EKO-istället. Inte så snygga förpackningar men snygga för miljön är de i alla fall.
Annmarie

Kommentarer

karola sa…
den var väl fin :)
Eko går bra det med men det var väldigt lockade förpackningar och tvålar i inlägget under!!! Och himmel vilken fin kann fr IB som du lottar urt, jäklar så snygg den var! Me sept är ju snart slut så det är nog ingen idé att jag försäka vinna den, får väl kpa den: ) Mari,.

Mari
Nettan sa…
När vårt hus äntligen blir färdigt vill jag också ha diskmedel i fina flaskor! Ska förresten till Paris på bröllopsresa i april, och om jag skulle springa över något där så ska jag tala om det! Fin blogg!

http://bulldoftochtrasmattor.blogspot.com/

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.