Fortsätt till huvudinnehåll

Rösta på min dotter och Sverige!

Nu ska vi RÖSTA!
Jag har begåvats med en vacker dotter, tänka sig. Hur gick det till...?
Här är hon Cecilia, 23 år gammal och just nu så tävlar hon i en skönhetsttävling i Prag. Det är omröstning på deras hemsida, och NORGE leder...!
Det ska vi väl ändra på ellerhur?
Klicka på bilden så kommer du till omröstningen!

Kommentarer

nu har ja röstat på din dotter .så fin hon är .
hoppas hon vinner

kram ewa
Jag har också röstat på Cecilia:)
Håller tummarna!
Susanne
Vilken skönhet!
Släktar sin mor kanske!!!Visst måste man ta åt sig äran som mor ;-)

Jag har också varit och röstat på din dotter!

Ha en riktigt fin helg!
Håller mina tummar i ett stadigt grepp för din dotter.

Kramis
Heléne
Pia..... sa…
Hej...sådan mor sådan dotter heter det väl:)..nu har jag röstat på din vackra dotter och hoppas hon vinner..ha en trevlig helg..Pia
Grattis till din vackra dotter. Självklart har jag röstat :)

Kram viveka
Emmas utsikt sa…
Ojojoj jag är ju nästan halvnorsk med norsk man och svorska barn, men innerst inne är man ju SVENSK! Och när hon är så söt så måste man ju klicka på Sverige.
EVA AGNES sa…
Harlagt min röst på henne förstås.
Klart finaste tjejen. Naturlig och glad.
Kramar Eva Agnes
karola sa…
Kul skall gå in och rösta jag med!
önskar henne lycka till :)
-sådan mor sådan dotter eller visst!
Jag la en röst på din helt underbart vackra dotter. hoppas hon vinner.
kram sara
kullervilla sa…
Har röstat på din vackra dotter, håller tummen för henne.
kullervilla
Jag har röstat!1 Wow så söt hon är.
(Har mailat dig..har du sett det?)
Kram Lotta
linnea-maria sa…
Hon är jättefin!!! hÅLLER tummrna!! linnea-maria
mille sa…
klart jag har!!
cecilia sa…
Tack mamma, vad fint. Kram!
Myownhome sa…
Klart man ska rösta! :)

Hoppas det går bra för henne!
Anonym sa…
Ja, hon var verkligen vacker!! :)
/Malin I&D

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.