Fortsätt till huvudinnehåll

En man som doftar som svärmor?

Jag böjde mig ner över min man och tittade på något han ville visa mig på datorn. Mmmm, här doftar det gott tänkte jag, liksom förföriskt och sött.
Kan det vara han? verkligen? tänkte jag och såg mig omkring.
Jag har en gammal Svärmorstunga som jag ärvt av min mamma, den har jag nästan lyckats ta livet av under årens lopp. Men nu har den fått en fin plats i huset och får en skvätt vatten då och då.Den har belönat mig, en BLOMMA! Det kan väl inte vara så vanligt? Den doftar sött och förföriskt ungefär som min man...
:o)
Annmarie

Kommentarer

Skatan sa…
Ha-ha! Ditt inlägg får mig att fundera både en och två gånger ;-)

Ha en fin dag!

Anna
mille sa…
Visste inte att de blommade? Men livet är ju fullt av överaskningar.
Att blommorna sedan doftade underbart, det var ju plus i kanten.
Aldrig sett den blomma, du måste ha något magiskt i ditt vatten.
kram sara
Ojj...jag visste inte ens att de kunde blomma.

Så roligt!

Kram Viveka
Monica sa…
Visst doftar de underbart. Jag har ingen svärmorstunga just nu men har haft och den har blommat i omgångar, doftar lite åt hyacinthållet tycker jag. Mycket vacker också.

Monica

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.