Fortsätt till huvudinnehåll

Prickigt i höst!

Hej igen!
Nu är jag hemma från Parismässan. Kameran som jag hade med mig fick någon sorts knäpp och raderade nästan alla bilder., men jag ska fixa fram lite bilder sen på det jag har köpt. Men det blev mycket PRICKIGT... Det brukar bli så att jag snöar in på något på en mässa och sen blir det bara det. Så förbered er på prickar.
De här vaxdukarna köpte jag i Danmark inte i Paris, lite olika mönster på dem.Lila rosor...

Barockmönster i vitt och oblekt.

...och RÖTT med prickar, favoriten. De finns i min e-shop nu. Plus ett par till.
Jag testade det billigaste vandrarhemmet i Paris 180 kr natten. Det såg ut såhär och när jag kom in första kvällen i rummet med 14 bäddar så tittade alla ungdomar på mig undrande: Åhå. en TANT som ska bo här inne hos oss... :o)
Först trodde jag inte att det skulle gå att sova där men det var inga problem, snälla ungdomar och jag låg i en 3-våningssäng på toppen. Jag satt där uppe och läste min bok och kände mig ganska privat, trots att det pågick saker där nere på golvet under mig.
Annmarie

Kommentarer

Hej!
Jag är också inne i en prickig period..Tycker det är så himla fint!Det måste vara jättekul att åka på mässor...
Cecilia sa…
Jag älskar prickar! :-) Jaså, bara ungdomar hehe, jag hade aldrig stått ut. Snart kommer ni hit, det ska bli mysigt. Glöm inte folkdräkten! Kram kram
linnea-maria sa…
Ha ha vilket äventyr! Ja prickigt är fint. Emaljmuggen du spanade in drack jag i som liten på 70-talet, så den är hyfsat gammal. Den lilla karotten med lock på samma hylla är också i emalj, den har jag köpt på loppis, tippar att den är lika gammal. Kram /linnea-maria
Terese sa…
Måste bara säga att jag verkligen gillar din stil! Det lantliga och romantiska.. Och ditt växthus var så charmigt! :)
Anonym sa…
Önskar att jag var lika modig! svägerskan

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.