tisdag 22 april 2008

Butiken på Sätra Brunn

Ja så här såg det ut förra året utanför min butik på Sätra Brunn. Äntligen är det dags igen att börja med växterna och trädgården. Janne har öppnat sitt eko-café mittemot och då börjar det komma folk utifrån igen.
Det här är det lilla huset "Lilla Broarne" , jag har ett hus till "Mellan Broarne" där fortsätter butiken. Det största huset "Stora Broarne" det har Janne för sitt café och där kan man handla fika förstås och kryddblandingar och rena kryddor från hans krydderi Änga Gård.Man kan handla växter här dygnet runt, man lägger pengar i brevlådan på väggen. Jag har inte inhägnat området så det måste vara så. Det funkar väldigt bra faktiskt, hittills har jag inte blivit bestulen på något, vad jag vet i alla fall.Här står jag själv och försöker se naturlig ut...inne i Mellanbroarne...i det "blå" rummet.
Sätra Brunn ligger bara 1,5 timme från Stockholm norr ut. Kom gärna och hälsa på om du har dina vägar förbi i sommar.
Annmarie

9 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Å gud, jag studsar på stolen där jag sitter över din urfina butik med så mycket vackert och så många vackra blommor! Jag skulle gå runt och njuta i evigheter där, så underbart! Du var så fin med. Och naturlig: ) Och vilka urgulliga fårskallar du har, dem skulle jag kidnappa till min hage när jag ändå var där på besök! Mari.

Galleri Hönshuset sa...

Hej
Oh, vad fint och otroligt hemtrevligt du har det. En dröm o ha det så. Och alla dessa djur. Jag kommer nog o besöker dig i sommar. Ha det gott. Mvh Piritta

Anonym sa...

vilken underbar butik!

Ullis/Leva på landet sa...

Hej!

Det verkar jätte mysigt i din butik. Har suttit och dreglat över många saker i webbutiken, men det skulle vara mycket mysigare att komma till Sätra Brunn. Är själv från Sala så jag tänkte att jag måste göra ett besök när jag hälsar på mina föräldrar nästa gång. Är själv väldigt ny och färsk här i bloggvärlden, men har falllit pladask för det. Beslutade mig för att försöka mig på en blogg, så nu har det blivit ett litet försök.
Ha en bra dag!

Ullis

Anna sa...

Hej! Du har blivit utmanad! Se min blogg!

Hälsningar Lisa

Sessan sa...

Å vad mysigt och somrigt det ser ut.

Hälsning/Sessan

Mamma Mia sa...

Hej. Jag ser verkligen fram emot ett besök inom kort. Sätra brunn är ett lagom utflyktsmål för en Västeråstjej :). See you!

Anonym sa...

Ja hit till dig bara måste jag komma i sommar. Ska ta och åka iväg en sväng med min mamma. Kram

Tone Lindblom-Brunes sa...

Det ser så himla idyllisk ut! Vi ska köra från St.Holm till Falun, ligger det längs den vägen eller? (geografin är inte bäst...)Hade varit kul att titta in!
Kram/Tone

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...