Fortsätt till huvudinnehåll

Inredning och katter

Vi har i snart 14 år trott att det inte finns ett trägolv i vardagsrummet. Vi blev alltså ganska överraskade och glada när vi insåg att det gör det visst! Vi vet inte ännu hur det ser ut längre ut på på golvet men nu är förhoppningsfulla! Tänk om vi slipper lägga ett nytt golv! Golvlampan är väl snygg? Auktionsfynd, men den behövde nya skärmar, de var dyrare än själva lampan...
Conny, älskar att ligga i sängen med Ella, varje morgon kommer han och väcker henne och vill krypa ner. En riktig livsnjutare och vi njuter av honom.
Annmarie

Kommentarer

Heldige dere..Det huset vi bor i fikk vi jo "sjokk"når det ikke var tregulv under..
Se de to koser seg;-))Akkurat sånne farger skulle min neste pus ha(eeeelsker det),men så fant vi jo kattunge midt på motorveien da..og den er sort og hvit..
Strålende dag til deg!
klem Randi
Randi sa…
Vilken tur! Det är urläckert med gamla ursprungliga trägolv.
Hoppas de är i gott skick!

Så gullig bild - jättesöta båda två. Jag har precis som ovanstående Randi en svart och vit liten kisse som vi hittat.

Kram Randi
Lene sa…
Nå havnet kommentaren min under innlegget under, ser jeg. Hils livsnyterne Conny og Ella :)

Lene
Cecilia sa…
Vad fint kort på Conny och Ella. Snart är det julafton...
Tänk så härligt att redan ha ett trägolv! Vi har lagt in ett nytt trägolv, och det är såå härligt att gå barfota på, varmt och skönt...
Fin bild på två raringar! Och raringarna i mössorna var också fina!
Kram
Marie
Smeagol sa…
Visst klappar hjärtat lite extra när man upptäcker ett trägov i sitt hus :-)
Vi blev överyckliga. Dock blev vi lika ledsna när vi kom underfund med att vi var tvungna att slita upp det gamla golvet för att lägga nytt :-((
Men det blev fint ändå,vi la ju in nytt trägolv!
Jättefin lampa du hittat PRECIS en sådan som jag vill ha i min "blivande" läshörna!!
Handplockat sa…
Grattis viket fynd

mums
Handplockat sa…
Grattis viket fynd

mums
Zanna sa…
Härliga livsnjutare, supersnygg lampa.
linnea-maria sa…
Vilken trevlig överraskning! Vi har hittat trägolv under våra men de har varit alldeles för dåliga för att spara så vi har lagt in nya trägolv. 50-talslampan var fräsig. Spar de gamla skärmarna även om tyget är dåligt utifall att... /linnea-maria
Hulda sa…
Så søt katt, og søt jente også. De ser ut til å kose seg masse sammen. :) Kjempefine luer du og mannen din har fått dere!
Soffy sa…
Visst är det härligt med såna upptäckter - vi hittade också ett trägolv i sovrummet i stugan!

Conny är så vacker!!!
Goa, skåne sa…
Åh...man blir ju glad för mindre!!
Hoppas det är i bra skick!!
Mysig bild på dina älsklingar...söta båda två!
Kram och myshelg på dig...från mig!
Cecilia sa…
Jag håller med, amanda skulle ha vunnit. Jag tror David kommer köpa klockan till mig =). Jag önskar mig en symaskin men det kanske är för dyrt? Kommer alla på julafton? Kram
MiaMaria sa…
Underbart när det finns skatter i huset!

Härlig bild på katten och Ella!

Ha´det så gott!
Miamaria
Hannis sa…
Vilka gulliga mössor=))
Lycka till med golven.Kram Hannis
Underbar söt katt!! Ha en härilg 2:a advent.
Håller tummarna för att ni inte ska behöva lägga nytt golv utan att trägolvet finns i hela rummet!!

Ser underbart ut!
Lisa sa…
Men vilken lycka! Det kan jag ju fetglömma med mitt hus från -63 ( då är det nittonhundrasextitre vi snackar om). Härligare sätt att vakna finns väl inte än när en mjuk och go kisse smyger ner i sängen!
Ljuva ro sa…
Vilken härlig överraskning! Ska bli så kul att se förvandlingen!
Lisas torp sa…
Wow, vilken upptäckt! Så kul att ni trodde rätt! Hoppas att det är OK i hela rummet!

Så gosigt det ser ut med katten!

Ha en riktigt skön vecka!

Kram

Lisa
Ooooh quel beau chat!!!!! Your cat is wonderful!!!!! :)

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.