Fortsätt till huvudinnehåll

Ellas rum

Hej på er!
Någon av er vill se bilder inifrån Ellas rum och här kommer de, det är ganska städat just nu så det är bäst att passa på...:o)
Här är fönstren inifrån.
Hon har ett stort och ett pyttelitet fönster i rummet.
Förvaringslådor från IKEA
Här ligger hon och sover bakom draperiet, det är ett långt och smalt rum som ni ser. Men det är fullt tillräckligt för en 8 åring att bo i. Förut bodde min tonårsdotter här inne och hon var INTE förtjust i fönster i väggen. Men hon fick ju rullgardiner som hon kunde dra ner så vi inte kunde kika in på henne när vi gick förbi. Snart blir Ella stor också och då åker nog rullgardinerna ner igen...
Annmarie

Kommentarer

Det är ju en halv evighet sedan jag var här och hälsade på dig på din sida... och nu ser jag ju så mycket jag har missat...

Å vilket ljuvligt rum Ella har. Där skulle ju vem som helst trivas... och fram för allt min dotter !

Jag såg det fina draperiet som du hade på förra inlägget... indisk bomull och så hade du så vackra spetsar på det... det var så underbart vackert tycker jag. Så skulle jag också vilja ha.

Hm... kanske jag borde sy en sängkappa i den stilen... skulle bli jätte fint tror jag.

Nu när inspirationen är tillbaka hos mig så är det bara att passa på att fixa lite tror jag, eller hur ?

Kram Kram
Carina
Mamma Millan sa…
Men så sött...vilka vackra fönster!! älskar ju barn rum ju!!

♥Kram Milliss♥
pudelflicka sa…
Vilket gulligt flickrum. Jag förstår att hon trivs i sitt rum. Hon är privligert som har en mamma som skapar fantastiska miljön för familjen.
Kram Hedvig
Hej!

Ja själklart vill jag ju länka din blogg också! :)

Vad roligt!

Ja jag är fortfarande helt betagen av butiken och sitter och hoppar mellan den och bloggen just nu.

Egentligen borde jag slita mig och kila iväg till affären och handla middag! Denna dag har varit en riktig slappar dag hemma hos oss... sitter fortfarande i pyamas!

Kramar till dig!
---<-@

Jenny
linnea-maria sa…
Oj vilket ljust och fint rum hon har, det fullkomligt flödar av ljus. /linnea-maria
Handplockat sa…
helt bedåååårande fint

karamell snyggt och personligt

ha det bäst
cecilia sa…
Vad fint ni har fått det, nu trivs väl ella bra kan jag tänka mig :) Ja draperierna åker garanterat ner om hon blir som jag haha. David såg ett kort på mig när jag var liten och han tycker Ella är lik mig. Kram
EVA AGNES sa…
Vilket ljuvligt flickrum. Tänk om jag hade haft ett sådant som liten flicka.
Jag inredde mitt dockskåp i stället.
Fönstren i Ellas rum ger mycket charm åt rummet.
Kram och ha en skön helg.
Eva Agnes
cecilia sa…
Oh hoppas mats tur smittar av sig då. Åker gärna till Spanien med dig! Kul att de tror att han fuskar haha. Kram
Madde sa…
Jag gick iväg till en kompis så de gjorde inge att han spela :) :) Å så pysslade ja me nya sidan:)
Hur mysigt som helst!!! Mari.
gerda-thyra sa…
Ja men... fniss.... där hänger ju min bokmärkesängel i Ellas fönster! Vad kul! Jag hade faktiskt alldeles glömt bort den!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.