Fortsätt till huvudinnehåll

Trädgårdstuppen blir TV-kändis

Våran trädgårdstupp ska vara med i årets julkalender som just nu spelas in i skåne. Kul va! Han är just nu på väg i paket dit ner för filminspelning. Jag vet inte vad den ska handla om i år förutom att det ska vara tuppar, hönshjärnor och tomtar med.Tänk vad det är kul med internet, producenten sökte på tupp+trädgård och hittade min blogg med bild på tuppen.
Annmarie

Kommentarer

Hei!
Så morsomt, da, å få en "kjendis-tupp"! Jeg fant deg tilfeldigvis via bloggen til Pia-Vardagsrummet, og det er jeg glad for :-) Kommer helt sikkert tilbake på besøk! For et koselig hus du har!

Klem fra Lena
Madde sa…
Häftigt att tuppen ska vara me:)
Nähä, men vad kul! Grattis! kram!
pudelflicka sa…
Gud vad roligt ! Tänk att din tupp blir tv kändis !
Hedvig
Hihi...vad härligt med en liten "kändistupp".
:-)

När julkalendern går i jul så är det nog några som kommer utbrista:
"Den där tuppen känner jag!" :-D

Ha det bra!

Kram Bea
Hej,
Vad roligt med tuppen i julkalendern.Måste tala om det för min son när han komer hem från skolan, han sökte som statist till julkalendern och i torsdes så ringde dom och han fick jobbet, så nu måste jag hålla koll på sonen och tuppen i julkalendern.
Hälsningar
Sanne
cecilia sa…
Klockrent! :)
gerda-thyra sa…
Grattis till kändistuppen! Ska bli kul att se... - Åh, den tuppens "matte" känner jag....fniss...
Det var så min luciakrona fick vara med på TV också... producenten letade på luciakrona och hittade min!Så visst kan internet vara bra!
(Ska inte du ha utställning snart? Berätta och visa, vetja...!)
Anonym sa…
Tips: www.mobila-posten.se
Skitcool tjänst!
Nämen, vilka läcker kändis!! Mari.
Va kul! Den är mycket stilig :)
kram Lily
linnea-maria sa…
så lustigt det kan bli. Internet är fantastiskt egentligen. Med alla dess möjligheter. Kul med tuppen. Då ska jag hålla utkik nästa jul :)/linnea-maria
Mona. sa…
Så morsomt for deg,og ha laget en kjendis !!! Tenk så koselig det blir å se på tv'n...... :) Ha en fin uke :0)
SKATAN sa…
Tack för att du visade bilder innifrån rummet! Det var jag som önskade eftersom vi går i samma tankar :)

Kul med tuppen!

Ha en fin dag.

Kram.

/Skatan
C De-sign sa…
GRATTIS...Så roligt! och din tupp är helt underbar! Han har ju ett "uttryck" ...lite stolt tycker jag mig ana av sträckningen på halsen!!!! Ja , det är helt fanatastiskt med internet!
Kram fr C
Hej vännen! Tack för att du tittade in hos mig. Tyvärr kommer jag inte in på butikssidan.:-(

Kramis
Johanna sa…
Ja, jag lägger till dig bland mina länkar. För hit kommer jag gärna igen.
Cissi sa…
Coolt!
Må gott!
Madde sa…
Nemen fyy vart du sjuk när du va där??? Huuua!! jag va nog inte magsjuk, kosntigt va de iaf. nu mår ja kalas, spydde bara 1 gång så ja vette tusan va de va för konstigt!
Lisas torp sa…
Grattis till tuppäventyret! Undrar vad han kommer att vara med om.
Vilken kul grej - att det kan gå till så!
Men den är ju verkligen jättefin!

Lisa
cecilia sa…
Ja de måste ha bytt namn på chokladen för jag känner ingen skillnad, nu har jag pressat i mig 2 st redan! Nu ska jag tvinga David att ta med dem till jobbet, jag har NOLL karaktär. Perreli ser faktiskt lite vampig ut, gillade inte hennes låt särskilt mkt. Ja berätta om ZEKE sen, tur att han är snäll i alla fall. Kram
Designtjejen sa…
Oj, vad roligt!!!
Marlene sa…
Vad underbart roligt att läsa det här... jag lyssnade häromdagen på en intervju med julkalenderskaparna och nu får man se denna underbara tupp.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.