Fortsätt till huvudinnehåll

Rosris som påskris.

Jag tog in några kvistar från rosensnåret utanför, det snåret blir större och större för varje år snart bor vi väl mitt i det. Men jag lovar att det doftar ROS när det blommar på försommaren. Kvistarna är vackert mörkröda och när bladen kommer som är limegröna så behövs inga dunvippor, färgprakten är total.Vi får väl se hur länge det får stå där i trappen, katterna rusar upp och ner i trappen och rätt vad det är så åker väl hela kannan med...:o)
Annmarie

Kommentarer

Nerj men åh så vackert och idylliskt! Hela kittet, med kannan rosenkvistarna, den vackra trappen och den rara katten! Så fint foto! Mari
pudelflicka sa…
Vilken söt bild på rosenkvistarna och den söta katten.
Kram
Smycka dig sa…
oooh dina katter är underbara..egentligen blir det som du säger att de blir en vacker del av heminredningen...du är ju så duktig på att fota!!

Allt sedan vår tokiga hund åt upp den bästa digitalkameran vi hade så blir inte mina bilder lika bra..antagligen pga antalet pixlar...

Självklart vill jag länka din fina butik, jag bara njuter och längtar efter våren jag ser ju att ni har vår vi, har vinter så det räcker;0D

Ha en trevlig lördag...jag ska ut med Doris som bara vill busa nu när det äntligen är varmare ute...
Kram
Lotta
Mamma Millan sa…
Så fint...bra tips ju!!!

Ha en skön Lördag!!!!
Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* FAIHT ♥ HOPE ♥LOVE *~~
C De-sign sa…
Härligt med rossnår som får leva sitt eget liv! Så fint med kannan i trappan! Ha en fin helg!
önskar C

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.