Fortsätt till huvudinnehåll

Fönsteröverstycke.

Hej
Jag hittade en detalj på nätet som inte ser ut att kräva så vansinnigt mycket arbete men som ändå ger mycket känsla åt "rätt" hus. Fönsteröverstycke heter det och min man gillade det direkt och det är mycket möjligt att han går till handlig redan i sommar.
Man hittar pedagogiskt beskrivning på den här hemsidan: HÅLLA HUS byggnadsvård
Visst är det fint? Vi hörs i morgon igen.
Annmarie

Kommentarer

Dubbelörnen sa…
Det här är ju det jag också letar efter. Tror att det skulle bli kanonfint även hos oss. Har sett olika varianter på detta men ska kika in på din länk.

Kram
EVA AGNES sa…
Hej Annemarie!
Så fint ni gör med det härliga huset. Och vad trevligt det är att se hunden och katten tillsammans.
Min Habibi gillar också katter. Han vill gärna leka med dem. Ibland får han dock en liten örfil av dem men han är strax i tagen igen.
Ha nu en riktigt skön påsk och kramar
Eva Agnes
Så snyggt det var! Men det passar ju inte på ett radhus, det måste vara ett "riktigt" hus!
Kram
Marie
VILKET vackert hus och fönstren blev ju så snygga! Vilka raringar i inlägget under... Mari.
me and alice sa…
Hej!
Vad snyggt det var!
Åh, det skulle passa på vårt hus...
Tack för tipset!
kram Susanne
Pernilla sa…
Vad roligt att ni tyckte om fönsteröverstyckena! De är nämligen från vårt lilla hus och mannen på bilden är min älskade make. Det var inte alls svårt att göra så det där fixar ni utan större problem!

/Pernilla
Det er så pent med røde hus med hvite knuter! Huset vårt skal også bli slik! Vi rakk bare en side av huset i fjor sommer, så denne sommeren står de tre andre for tur...
Verkligen fint! Vilken vacker detalj att pryda sina fönster med...

Du har så mycket kul tips och ger massor av inspiration!!!! :)

Kramar från Jenny!
---<-@
Randi sa…
Tack för länk-tipset. Hittade info om limfärg, som jag söker just nu. Det finns så många olika sätt att måla med limfärg så jag blir helt snurrig.
Kram Randi

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.