Fortsätt till huvudinnehåll

Pyssel i helgen...

Hej
Jag har pysslat lite. Jag har fått hem en hel del fina band och spetsar från Danmark och då blev jag så sugen på att göra något extra. Fram men sax, klister och linjaler och pennor! En liten bok i handgjort papper och en box men tyll inuti.Träkors men organsaband och tyll...mjuk och smidig sådan som går att drapera fint i asken.
Säckvävsband - brett och fjädrar i cremevit färg. Mönstrat organzaband.
Bilden har jag tagit från en konstbild jag hade liggande, preparerat den lite i phoposhop och skrivit ut på skrivaren hemme.
Tyllen väller ut över kanterna på asken. Det var roligt att skapa lite...
Annmarie

Kommentarer

Smeagol sa…
Hahahaha..svart krulligt stort hår??
Vad har jag gjort för att du ska tro detta *skratt*.
Hmm, fast bilden jag har på bloggen är trots allt 18 år gammal, jag ser lite annorlunda ut idag ;-)
Kul att du äntligen fått hem polacken :-), ska du inte ha en liten siames oxå ;-)
Kram Rebecka
Himmel så mycket vackert du pysslar med, vilken kreativ förmåga och stort grattis till omnämnadet i Allt i hemmet, du har en jättemysig webbutik! Mari.
Mamma Millan sa…
Jätte fint ju!!!
så sött!!!

Ha en härlig vecka!!
Kramizzar millan!!!
cecilia sa…
Vilka fina bilder! :)
Så mycket fint jag ser!!!
vackert draperi.
Fina rum till barnen.
Och alla dessa fina fönster.Och dessutom allt fint pyssel.
Tack för titten och ha en härlig afton.
Kram Heléne
cecilia sa…
Ja det ska jag försöka och ha :) Något du önskar dig från Thailand? KRAM
EVA AGNES sa…
Hej Annemarie!
Fina skapelser. Jag älskar band och tyger. Du har fått till jättefina ting.
Har kikat lite i din butik också. Men jag har givit mig själv köpförbud just nu...:-))
Kramar Eva Agnes
linnea-maria sa…
Hejsan Vilken fin ask och fin bok. Kul att du blev omnämnd i allt i hemmet. Bra reklam! Ang kommentaren i min blogg: Ja man kan inte fatta att det var så billigt där jag brukar handla bor människor som inte förstår sig på gamla grejer så han håller låga priser och får det sålt (bra för mig) Det som inte syns på bilden så bra är den fantastiska texturen i linnet, det är ganska grovt, sådär vackert hemspunnet. Ha en trevlig vecka
Lilla Blanka sa…
Hej Annmarie!
Åh vilka inspirationsbilder...jag får skaparlust på direkten..vad härligt att kunna beställa hem en massa ljuvliga saker..rena julafton :)
Kram
Mia
vitstil sa…
det där med fönster i väggar innomhus är jätte snyggt,,,,nu ska jag kolla in din blogg lite mer.ha det bra susanne
Åh wow vilken webbutik du har!! Ska in och kika lite mera! MAn blir helt tokig, jag och min familj åker utomlands om 10 dar och nu blir jag helt matt, man skulle ju vara mångmiljonär, ler! Ha en go kväll! Kram Petra
www.broarne.se

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.