Fortsätt till huvudinnehåll

Prydnadskatter

Mitt fritidsintresse (ett av dem) är katter. Maine Coonkatter då speciellt. Jag har 4 st. Förra måndagen så hämtade jag hem Zeke från Polen. En vacker "grabb" som pratar och hänger efter mig var jag än går.
Han ska få bli pappa till många kattbebisar här hemma är det tänkt.Den 30 mars åker vi på utställning i Jönköping med honom, då får vi se vad han tycker om det. och vad domarna tycker om honom. Katter är rätt snyggt att inreda med också ;o) visst är det snyggt att sätta en stilig katt på köksbordet? Jag har en katthemsida också med de andra katterna Sätra Brunns Maine Coon.
Annmarie

Kommentarer

Lisas torp sa…
Oj, oj, hur hinner du allt!!!???
Både driva butik, fixa hemma, föda upp katter!! Mäktigt tycker jag!

Snygga saker du fått hem, inspirerande! Och katten - ja du, han är en riktig söting!! Åh, så fin han är!!!

Lisa
åh vilken vacker Katt!!

jag har en katt som är svart och vit me stora och tjock päls...Härliga djur!!

vilken vacker trädgårdsbutik du har!!

Måste passa på att fråga dig! Har ni mördarsniglar där du bor?

här kryllar det på sommaren av de äckliga krypen..hoppas snart att någon uppfinner ett bra medel eller nått för att få bort dem..de kan ju verkligen smaska i sig en hel trädgård..så här plockas många sniglar på sommaren...
Vill jhu kunna odla allt man vill inte det sniglarna inte gillar..
ha det gott..
kram anna
Vi har en underbar kattpojke här hemma med ett lugn som övergår allt.Han gör aldrig en fluga förnär och han räknas som vårt yngsta barn :).Ha en skön dag och tack för kommentaren hos mig..
Vad roligt! Var i Jönköping är utställningen? Jag kanske tittar dit, bor ju inte så långt ifrån.

KRam & ha en bra dag!
Gud vad söt! Verkar gilla att bli fotograferad!
Designe sa…
Vilken vacker kattpojke du har skaffat! Förstår att han ska bli pappa till kattungar!:)
me and alice sa…
Zeke är underbart vacker!
Skulle gärna ha ett gäng kissar hemma hos oss, men sonen är tyvärr allergisk!
kram Susanne
Älfgärdet sa…
Han är ju helt underbar!!! Vill ha!
Zanna sa…
En sån SNYGGING!!!! Han kommer nog att få söta bebisar han :)
pudelflicka sa…
Ja dina katter är underbara. En dag ska jag också ha en katt men just nu är det inte möjligt.
4 pudlar + att Gucci kanske ska ha valpar.
Kram Hedvig
Vilken söting!!!!!!!!!
Ha det gott
Kram heléne
cecilia sa…
Aaah vad snygg han är!
latara sa…
Wow, vilken pudding!

Japp, jag håller med dig, det blir himla fint när man inreder med katter. Att man sedan får hårtussar, sönderklösta gardiner och kattsand på badrumsgolvet hör liksom till ;-)

Vi har fyra katter varav en är en ragdoll. Det är helt otroligt hur mycket päls han släpper ifrån sig, tussarna ligger överallt och fastnar högt upp, på kläder som han aldrig kommit i kontakt med *förundras*

Hur kommer det sig att du hämtade din pratglade pudding i Polen?

Kram, Karin
Vilken stolt och fin herre ni har, han har ett skönt lugn över sig. Har två svarta katter hemma som är jättehärliga, har ingen maine coon men har alltid tyckt att dom verkar mysiga. Härligt med så mycket kreativitet som du har inom dej, vill också göra en massa men ibland känns det som om hjärnan kokar över.Ha det gott igelkott!
Kram Paula
Tone sa…
Wow, vad fin han är!
Cissi sa…
Vilken skönhet till katt du har hämtat! Vacker och utrycksfull! Lycka till med utställningen!
Fint du har pysslat också! Må gott!
linnea-maria sa…
Det var en stilig kattherre. Han kommer säkert att få goda betyg. Själv håller jag mig med två hankatter av bondtyp. En gammal skrutt på 16 och en ung odåga som just nu jagar ett litet gummihjul som Tuli har plockat av sin bil. För oss är de nyttodjur, äter lite matrester och möss och inte minst väldigt dekorativa som sagt/linnea-maria
Men lille gubben från Polen, så fin man kan vara då men gillar de verkligen utställningar? Han såg väldigt go ut... Mari.
Så fin katt! Selv har jeg to katteherrer, Melker og Marve, de er brødre. Dessverre for alle kattedamer er de kastrerte...

Lena
oh så söt kisse! är så sugen att komma till din fina butik! kram lotten
Mamma Millan sa…
God Kvällsingen!!!

Underbara bilder!!
ja vi höll på med hundutställing i massa år..vår Kevin blev champion...så lön för mödan...planerar valp köp till höst...då får det nog bli nya tag...kul!!!

Ska skicka bet,för stenar...vart såå mycket bara,,
Ha en go kväll!!
~~♥ Mille Mamman ♥~~
Zassi sa…
Ojojoj, vilken snygging! Det blir nog fina kattungar det :)
Hej! tack för ditt besök(:
Main coon är så fina min syster har oxå en sån... Kajsa heter hon(:
Lite spräcklig i pälsen.
Själv har jag en helsvart bondkatt som heter pippi.
Titta gärna in igen(:

Mvh Ann-sofi
Jema Rose sa…
Åh, vilken vacker katt!!!

Maine Coon är en av mina favoritraser på katter, jag gillar även Helig Birma, Ragdoll, och Norsk Skogskatt. Just nu har jag 3 bondkatter, men om några år så blir det säkert en raskatt också :)

Kram, Jenny

<3

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.