Fortsätt till huvudinnehåll

Best och päst...:o)

Min bästa blogg-kompis Smegols hem har skickat över Bäst och Pest till mig och det var inte svårt alls. Vårt bästa rum är utan tvekan glasverandan som vi använder som matplats till köket.
Vårt pestigaste rum är toan med dusch, den har vi inte rört sen vi flyttade in. Chic våtrumsmatta i imiterad kakel på väggarna och superfin ärtgrön plastmatta på golvet. Vårt vatten är från egen brunn och färgar porslinet som ni ser och det måste åtgärdas innan vi tar oss an denna skamfäck i huset.Är bilderna från samma hus...verkligen.:o)
Annmarie

Kommentarer

Ha , ha ja men det funkar eller hur !?!
Det är inget skoj med badrumsreovering , det krävs lite mer av en , eller hur !
Gå in hos Marie "MinLillaVeranda" där kan man få badrumsinspiration nu , så fiiint .
Men din glasveranda är ju oxå så fiiiin !!
Ha det gott !!
Kram/Lotta
Vilken underbar glasveranda...drömmer mej bort en liten stund.......

Synd att vattnet missfärgar handfatet!!
KaosHouse sa…
Hej!
Er helt underbara glasveranda skulle vi gärna ha här! Vi har fått bygglov för något liknande, men det känns ju såååå himla långt bort. Så, OM du skulle tröttna på den, är det bara att paketera in den och skicka den hit! :)
Tänk att det trots allt är någon som VALT vägg oo golv på toaletten en gång i tiden! Hihi! :) Den som gjorde det kanske är släkt med den som gjorde köket i vår kåk. Det var inte vackert innan vi gjorde om! (Får nog skanna bilderna när de är framkallade. *ryser*)

/Maria
Cissi sa…
Hej du! Mysig glasveranda och mysig liten toa. Ja att renovera är inte lätt alla gånger...
Må gott!
rost&rosor sa…
Vilken underbar glasveranda! Skulle gärna ha en sån.Vilka otroligt stiliga tuppar ni har.Kram Katta
C De-sign sa…
Vilken underbar glasveranda! Ett litet tips: Utlottning inne hos mig! Välkommen!
Kram fr C
Vilket härligt hem ni har! Tack för tipset om Rice. Jag älskar deras saker, har faktiskt skrivit om dem ett par ggr. Gjorde senast ett inlägg om deras vackra glas lampor men har inte lyckats hitta vart dessa går att köpa. Kommer ni ha dem i er härliga butik? Kram Karin
Smeagol sa…
Jag vill oxå ha en glasveranda!!! Måste fixa!
Din lilla toalett tyckte jag var charmig :-))
Kram
Ps! Hur går det med alla katter??
cecilia sa…
Haha aa toan är inte vacker direkt, tur att ni har haft tid att tänka på hur ni vill ha den nu ;)
julia sa…
Till råga på allt är det slut papper på rullen...

Ni verkar ha det jättefint hos er annars! Påminner lite om Märsögård. Trevlig helg!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.