Fortsätt till huvudinnehåll

Som katt och hund.

Att katter och hundar kan samsas det vet väl alla, om de får vänja sig med varann så går det hur bra som helst.
Nyinflyttade Zeke (katt) han var van vid hundar när han kom och våra hundar är så snälla så de kan till och med tänka sig att dela med sig av sovplatsen...fast lite irriterad ser hon ut Shawnee över att ha fått sällskap i sitt älskade krypin. BUR??? Jo jag måste stänga in henne om nätterna annars går hon omkring i hela huset och lämnar "visitkort" här och där. Men hon älskar sin bur så jag är säker på att hon inte har nåt emot det.
:o)
Annmarie

Kommentarer

Lisas torp sa…
Gosingarna då! Jo, visst handlar det bara om hur de är vana! Hund och katt går ju mycket väl ihop!

Så fint med rosriset i krukan! Fick precis en exakt likadan kruka men den saknar lock...nu fick jag se hur det ser ut!

Ha en skön vårsöndag! Här skiner solen!!!!

Lisa
KaosHouse sa…
Härligt när hund o katt är kompisar! Så är det här med. :)

Vi har oxå ett trappfönster där djuren älskar att titta ut! Vårt sitter dock lägre, halva uppe och halva nere i källaren. Ser lite lustigt ut utifrån när man ser själva trappan mitt i fönstret. :) Vet inte om det blir bra att flytta upp det heller, blir kanske att se fel ut på fasaden. Men lättare att torka efter alla snoriga nosar blir det ju så klart!
KaosHouse sa…
Såg nu att du har Maine Coon! Som vår Gollum. Helfin och kelig som bara den! Det är han som är gossig med hunden - hela tiden!
Linn sa…
Hej! Jag vill hemska gärna ha ditt staffli!
Cissi sa…
TÄVLING!
Inne hos min lilla blogg!
Välkomna in och va med!

Må gott!
pudelflicka sa…
Vilken härlig bild. Häftigt med hund och katt !
Kram
Så söta de är tillsammans! kram!
Vitt Hemma sa…
Så sött, katt och hund tillsammans!! Älskar djur. Har en liten misse nu och vill gärna ha en hund när vi flyttar... Roligt att dom kan samsas så!

Kram Sofi
Randi sa…
Men så söta de är tillslammans. Visst är det mysigt när de kommer så väl överens. Vår katt älskar vår westie, som hon själv har fostrat och lärt upp att följa med på jakt. Men hon gillar inte alls andra hundar. Din katt verkar urmysig som bara tar för sig. Och det har man ju lärt sig - att det är katterna som bestämmer!!!
Kram Randi
Det är väl härligt när djur kan umgås sådär....

Underbara bilder du visar i din blogg - gillar din bakgrundsbild.

Ha det gott - återkommer snart.

Hälsn,
/Ann
Vilka skönheter - härligt kort!
Men vilken söt bild!!! Vill tacka dig så mycket för krya på dig hälsningen hos mig! Nu ska jag kika in i din butik - grattis!!
Sessan sa…
Så sött!
Våra små katter ska med nu till påsk och hälsa på mina föräldrar som har hund. Så där mysigt har de inte haft ihop (ännu) men visst är de nyfikna och nosar på varann. Så det går framåt!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.