Fortsätt till huvudinnehåll

Vårblommor i ladugården.

Hej
Våra första lamm har kommit som små söta vårblommor. Nu gäller det att få tackan att tycka om att bli mor och att lammen hittar till maten så fort som möjligt.Första dygnet är så otroligt viktigt för dem, jag har alltid lite råmjölk i frysen från vår EKO-bonde för säkerhets skull. Nu ska jag ut och se hur det gått för dem under natten.
Annmarie

Kommentarer

Jema Rose sa…
Såååååå söta :)

Hoppas att allt går bra med dem!

Kram, Jenny

<3
Smeagol sa…
Vill haaaaa *pussar på dem*
Cissi sa…
Men gud så söta!!!!!!!!!!
Tänk att få vara med om sådant vackert!
Må gott och krama dem ifrån mej!
Må gott!
Sessan sa…
Vilka söta små lamm, hoppas allt går bra!
A-L sa…
Hej!
Kul att du kikade in i min blogg. Alltid trevligt med nytt besök.
Men jösses vilka små sötingar...
Hoppas det går bra för dom.
Ha de gott Mvh Anna-Leena.
pudelflicka sa…
Så söta dom är. Du måste berätta och fotografera så vi får se hur det går med dom.
Kram
Tone sa…
Förra årets lammning finns färskt kvar i minnet. ;)
Mamma Millan sa…
God kvällsingen!!!
Meeeeen sååå sööööööööta!!!
vill ha en ju!!!!!

Kvällskram Millan
~~~♥ L O V E ♥~~~
~~*`♥´ *~~
Mamma Millan sa…
God kvällsingen!!!
Meeeeen sååå sööööööööta!!!
vill ha en ju!!!!!

Kvällskram Millan
~~~♥ L O V E ♥~~~
~~*`♥´ *~~
SKATAN sa…
Oj, vilka raringar :) Håller tummarna för att mamman skall fatta galoppen - å det snaraste!

Sov gott!
RANA sa…
Be-då-ran-de!!!!!!!!!!! :-)
Bedårande varelser! Mari.
Clara sa…
Åh nej...nyfödda små lamm. de är ju så söta....
Jag har varit en runda i din e-butik igen och blev förtjust i fjädrarna......vet du var de kommer ifrån? Sverige eller...?
Jag ska göra en liten lista med trevliga nätbutiker på min blogg under veckan och din kommer med där...eftersom jag tycker att den är väldigt trevlig !!
ha det bra och klappa de små lammen från mig!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.