Fortsätt till huvudinnehåll

Kläder från Linolin

Hej på er alla!
Jag har gjort mig själv glad och handlat ett par saker. Min vän Maria har en härlig klädaffär som jag ofta besöker. Den ligger i Sala men nu har hon även börjat med nätförsäljning. Stilen på kläderna i butiken är helt makalöst ovanlig. Hon vågar ta hem de mest"crazy" kläder jag sett.
Jag är inte så vågad så jag slog till på ett par kängor från El Natura Lista som gör ekologiska skor. De här dojjorna behöver jag inte kämpa med för att gå in, den passade perfekt från början. Skinn naturligtvis. Klassisk modell som påminner om "Tramps" som fanns när jag var tonåring.
Jag har länge letat efter en sommar-vår-höst jacka som jag gillar men icke. Nu fanns den där plötsigt. Jag hade sett den här på bild tidigare och trott att den skulle vara stel, men den är superskön och smidig. Den sitter perfekt på min kropp!Lite militärisk med knappar i bak men kvinnlig i skärningen.STORA generösa fickor och ett litet smalt sammetsband på ärmen, så himla fin. Tänk att man kan bli så nöjd när man hittar ett plagg som är JAG.
Gå gärna in på Linolins hemsida och botanisera bland hennes kläder, men varning du kommer att bli besatt...
:o)
Annmarie

Kommentarer

sienneis sa…
Oooh!
FIN jacka & fin blogg som jag hittade till via din nätbutik!

Här & där fanns det mycket fint!
KUL med en ny blogg och kika på!

På återseénde!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.