Fortsätt till huvudinnehåll

Nu börjar MIN tid...

Nu är det skönt att leva!
Jag har sått tomatplantor, solros, luktärter, purjo och stockros på fönsterbrädan.
Jag är numer mycket mer LAGOM när jag sår inför säsongen, förut blev det massodlingar till trädgården i Sätra Brunn men nu är det slut med det.
Jag har slutat med den fysiska butiken i Sätra Brunn och trädgårdsarbetet där också, det är en rar kvinna som heter Lille-mor som sköter om den. Hennes nya butik måste ni se om ni har vägarna förbi Sätra Brunn som ligger 1,5 timme norr om Stockholm.
Jag kör numer enbart nät-butik och det är perfekt för mig som gillar att vara hemma och skrota bland mina katter. Jag kommer att berätta mer framöver om hur det är att driva nätbutik för det är det många som frågar mig om.
Annmarie

Kommentarer

Halloj där !!
Åhhh vad skönt för dig, att få vara hemma och påta..
Kul att du ska berätta hur du tycker det är med nätbutik, jag har ju också en..
Ha det gott
Kraam Anette
Sussie sa…
Javisst är hon härlig på bilden :) Ja jag har sagt till några att kika in på din kattsida och kolla på henne. Ses imorrn :)
Skatan sa…
Ja - det vill jag också höra mer om :)

Härligt med planeringarna. Jag ligger själv lite efter...satsar på att mångdubbla mina pelargoner så länge ;-)

Kram!

ANna
Skatan sa…
Hej igen!

Såg din kommentar först nu. Menar du det? Så himla kul i så fall!! TACK :)

I så fall kan jag göra till dig om du önskar vad du vill ha...men det måste nog bli efter sommaren när jag har tillgång till ugn igen.

Fundera och återkom gärna på lillaskatan@live.se

Kram!
me and alice sa…
Hej!
Åh så härligt det ser ut med alla plantor där i fönstret. Nu blev jag också sugen att så en massa!
Trevlig Valborg!
Kram Susanne
Vilka lagoma försådder du har , här hemma börjar det bli svårt att hålla i sär allt :-)
Nu vill jag få ut det i rabatterna , men när törs man tro !?!?
Lycka till nu med bara e-butiken , men det går ju säkert bra du har ju så mycket fint !!
Kraam !
Kerstin sa…
Hej på dig!

Det ska bli kul att läsa om hur du tycker det är, det här med nätbutik...själv står jag precis i begrepp att öppna en också, om allt går som det ska - redan på fredag!

Önskar dig en mysig valborg!

Kramar Kerstin
Hej på dig. Allt väl?

Som sagt va, härligt att du har mer tid till det du tycker om =)

Önskar dig en underbar valborg.

Kram Pirre

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.