Fortsätt till huvudinnehåll

Lille-mor en tovare av klass!

Hej
Min efterträdare vid Broarne är en riktig toverska! Jag vet ingen som tovar så lockande saker som hon. Tovat kan ju anses som ganska "mossigt" men hon gör så roliga och glada saker så man blir helt lycklig.
Jag köpte en väska av henne förra julen, då hadehon tovat ihop en massa saker och sålde på julmarknaden. Den här väskan är gjord av en gammal pläd.
Gamla knappar och detaljer från andra kasserade saker kommer till användning.
Stygn i ullgarn och HJÄRTAN som är så fint och som påminner om gammal slöjd.
Kom till Broarne i sommar och kolla in hennes butik. Hon har även en hel del handplockade loppisprylar i bra prisklass och växter...
Utflyktsmål...ellerhur?
Annmarie

Kommentarer

Vilka fina saker hon gör .ja Tovning är ett verkligt konstverk .Som nästan glöms bort i våra dagar

Kram Ewa
Maria sa…
Vad fint! Jag är intresserad av att sälja nåt av dina grejer i min butik unik. www.unikinu.com Jag driver en liten butik "unik" i Örebro. Där säljer jag min och andras konst och design. Är du intresserad maila mig på unikinu.friberg@gmail.com

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.