Fortsätt till huvudinnehåll

Var är mitt ben?

Hej alla vänner!
Jag har en hund som heter Shawnee och är en whippet. Hon är ju helt egen hon. Min dotter la hennes tuggben på huvudet och då förväntar man sig att hon ska skaka av sig det någongång men icke. Där ligger hon med benet på huvudet och tittar förebrående på en.
Alla älskar Shawnee för hon är sån otroligt snäll och timid hund. Enda felet skulle väl vara då att hon aldrig kommer att bli rumsren hemma hon oss. Hon är 3 år och det går inte att komma på henne med denna fula ovana eftersom hon har antenner som en gasell. Jag har fått så många hundexpert-tips så jag skulle nog kunna skriva en avhandling nu om "hundars bajsa-inne-vanor". Men fin är hon...
Annmarie

Kommentarer

Skatan sa…
Ja du...gissa det du ;-)

Kvällshälsning från tjuvaktiga Anna Skata!
Men stackarn , hur länge låg hon så :-)
Vi hade en Golden som oxå var så snäll så han blev dum , men som tur va , rumsren !

Ha det gott !!

Lotta
cecilia sa…
Haha jag tänker bara på den där hunden i barnprogrammet. "Var är mitt ben? Mitt ben...". Lova och Tone vet nog vad jag menar ;) Ja hon är fin och snäll den där hunden.
karola sa…
:) gulligt...
Men vilken sööötis...hon funderar nog varför benet ska ligga där...haha.

Kram Viveka
Linn sa…
Hej!
Vad kul att se att du uppdaterat bloggen lite! Vad söt hon är!

Klart värt att pröva bären, kanske till och med någonting för Broarne?
Tone sa…
Haha, hon är väl för söt! Barnprogrammet Cia menar kommer jag också ihåg. :)
Imorgon kommer ni med katt, hurra!
Hej på dig. Allt väl?

Idag kom varorna, och det är sååå fina grejer. Är ledig imorgon så då blir det o fixa ute =)

Var det inte hon som kom fram till mig lite smygandes när jag var in till din butik? Så himla snäll o go din hund är.

Ha det gott nu. Kraaaam Pirre

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.