Fortsätt till huvudinnehåll

Inredningstips

Nu är det MÖRKT att bo långt ute på landet. Tur att vi har ett sånt välkomnande hus att kliva in i. Jag tog några utomhusbilder och klockan var bara halv 6 på kvällen. Vår utbyggnad på huset är som ett "smycke" när det lyser i alla fönster. Snart kommer adventsstaken upp och då blir det ännu mysigare, men vi har bara EN, det räcker.
Utomhusbelysningen på den andra boningshuset är en lustig armatur, lite asiatisk med sitt lilla tak. Vi fick den av en kompis som flyttade från landet till stan, tänk vilka ideer en del kan få...Vi satte upp julstjärnan i växthuset redan i oktober, till de som påpekar det säger vi bara: Det är trädgårdsbelysning...
Annmarie

Kommentarer

Ardisia sa…
Så mysiga bilder... På något sätt gillar jag mörkret... Jättefint när man kan tända massa ljus och lampor. Helt ok att ha julstjärna på fönstret redan nu (eller i oktober :D)

Ha en trevlig helg! Kramis
Zanna sa…
Härliga härliga bilder, julstjärna redan nu ger pluspoäng, riktigt snyggt : )
Ser såå mysigt ut.
Kram
Dorthe
Så stemningsfulle bilder..Artig å se en julestjerne allerede nå, blir i enda mer Julestemning :)Her har vi så rare vinduer at vi verken kan sette eller henge noe i dem. Så i neste hus er normale vinduer med brede karmer et stort ønske! Håper dere får en fin helg, varm og god :)
Aina
Smeagol sa…
Jag brukade sätta mig i julstämning i början av November :-)
...brukade...numera brukar jag komma ihåg tre dagar innan jul..att det faktiskt snart ÄR jul?? Och på tre dagar går dvdspelaren varm med julsånger och tomtar&Troll sprids ut lite här och var (du vet ungefär när man matar hönsen:-))..till makens förtret :-0 Jag går HELT in i min roll, att fixa julstämning på snarast kortast tid!
Dom förr sura mornarna i bilen på väg till jobbet lyses nu upp av dotterns vilja att lyssna på Tipp Tapp Tipp Tapp Tipitipitip Tapp....man KAN ju inte låta bli att LE!
Goa, skåne sa…
Åh, så mysigt inbjudande du har det!!
Verkligen vackert!
Och det var alla dina kransar likaså!!
KRam
Goa
Engsroom sa…
Tack och lov at vi har fått snö det lyser upp en del i mörkret mysiga bilder du har tagit.
Ha det gott!
Ella
Vilket jätte vackert fönster i mörkret. Ser verkligen fint ut !

Och vilka jätte vackra kransar du har gjort. Jag skulle också vilja göra en granriskrans...

Kram Kram
Carina
Randi sa…
Ja, visst ser det varmt och välkomnande ut! Julstjärnan i växthuset kan man väl ha hela mörka årstiden.
Gerda-Thyra sa…
Åh... så mysigt det ser ut!

Här hos mig i stan, ser de stora gamla stenhusen längs gatorna, ut som adventskalendrar!
Fönstren är adventsluckor som det lyser så inbjudande och mysigt ur, när man tittar upp!
Ha en trevlig söndag!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.