Fortsätt till huvudinnehåll

Spyfluga mellan tänderna och tomteblås...

Hej
Min katt Conny har haft en avskyvärd andedräkt en lång tid.

Vi har väl inte funderat så mycket mer över det men igår bände jag isär käftarna på honom och gissa vad jag hittade? Just det en STOR spyfluga som satt fast längst in i munnen. Vi virade in honom i ett badlakan, Mats höll isär käkarna medan jag tog en pincett och plockade ut aset......urrrk! Idag är hans andedräkt mycket bättre :o)
Tänk så glad en liten flicka kan bli när hon får ett helt paket med "Tomteblås"... Min nya mössa! Det är "morsan" som har virkat den i ullgarn till mig. Morsan är min bonusmorsa. Marita heter hon och är stand in för min riktiga mamma som numer sitter uppe i himlen och tittar ner på mig genom ett litet hål...
Vi hör i morgon
Annmarie

Kommentarer

Soffy sa…
SÅ vacker han är Conny! Men urk för flugan!!!

Du har en sån trevlig blogg, det här är mitt andra besök!
Zanna sa…
Bläääk! Tur att det gick att åtgärda. Snygg mössa, bra att ha en bonusmor.
Tur att snyggingen Conny fick lite hjälp.

Mössan är ju urläcker!
Smeagol sa…
uuurk!! Hur länge har den flugan suttit där *hahahahaha* Och varför blir man inte förvånad *s*
Du mössan...en riktig Hedwig-mössa ju :-))..jättesöt,när får vi se en bild på dig me mössan på ?? ;-)
Stackars kisse då... vilken tur ni upptäckte flugan !!!

Javisst är det kul med tomtebloss :)

Och vilken fin mössa. Din bonusmamma är verkligen snäll och duktig !

Kram Kram
Carina
Poppins sa…
Vilken underbar mössa! Som en liten skulptur...
linnea-maria sa…
Stackars lilla krake. Han måste ha lidit av det själv. Våran gammkatt har ögoninflammation, varet jag torkade bort var smutsigt så han måste ha fått in något i ögat. Vilken fräsig mössa du fick! När du har ställt den sådär så tycker jag den ser ut som ett vinkokt päron. vilken snäll mamma du har! /linnea-maria
Vilken schysst "lurpa " !!
Men hua va äckligt med den där spyflugan , man vill nästan göra som flugans förnamn :-)
Kram !
Pia..... sa…
Men oj ..och usch..för spyflugan..och heja conny..vilken tjusigt namn på en lika tjusig katt:)..snygg mössa....PIA
Gerda-Thyra sa…
ISCH... vad äckligt! Vår kisse luktar också illa ur munnen... får nog kolla så det inte är någon spyfluga... eller nåt ännu värre!
Klart mammsen sitter å tittar ner på dig:) Våra mammor tittar tillsammans:)
Clara sa…
Vilken tur att Conny fick lite hjälp med tandrensningen...dina katter är så häftiga...de påminner mig mycket om ett lodjur!

Vilken mysig mössa du fått av "morsan" ...den har formen av ett päron...verkligen kreativt ...det är så kul med hantverk och är de dessutom i naturmaterial så slår de ju ut allt annat !
Ha det så bra!!!
Kram från Clara
Cecilia sa…
Hej, haha då kanske silene och har en fluga som sitter i halsen. Nej jag har inte fått någon inbjudan men förra gången kom inbjudan jättesent. Har inte fått tillbaka några pengar i alla fall. Jag sover bra men äter choklad varje dag eftersom jobbet har gratisprov i hela butiken, kanske beror på det. Kram
Cecilia sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.