Fortsätt till huvudinnehåll

LOPPIS - tips efterlyses!

Hej igen
På söndag drar vi på minisemester och vi tänkte åka dit näsan pekar och tälta med dottern. Vi vill dammsuga loppisar på vägen. Har ni bra tips på loppisar? Den här gången åker vi mot Jönköping.
Annmarie

Kommentarer

Hoppas du får många svar då jag också är lite intresserad av svaret. I mitten av juli drar vi iväg ner mot Tyskland och sedan åker vi tillbaka upp på östsidan och inåt landet och jag hoppas på att hitta många små halvt överväxta "Loppis"skyltar på vägen.

Nååågra fynd kan du väl spara är du snäll? :-D
Ska också åt det hållet på semester. Hoppas att du får några bra tips.

Kram Ullis
Jema Rose sa…
Önskar dig en trevlig semester !!!

: )

Kram!

/ Jenny

<3
cecilia sa…
så jag kan inte komma på söndag då?
linnea-maria sa…
Hejsan! Det är ju ingen loppis men åker ni genom vadstena så måste ni hålla utkik efter en stor lada söder om vadstena och där finns världens bästa antikhandel med massor med fynd! Annars är just den sträckan kantad med massor av gårdsloppisar. De bästa fynden kan man ju göra på de där tillfälliga garagerensningarna (titta bara på järnsängen jag köpte av grannen) /linnea-maria
Åh vad kul att du åker mot Jönköping - här är det bra trevligt! ;-) Kulturhuset mitt i västra centrum har loppis lördagar och söndagar, på förmiddagar så ni kanske inte hinner dit. Ett annat underbart tips är förstås Stallqvarns diversehandel i Dunkehallaravinen. Kolla www.stallqvarn.se för mer info. Rekommenderar verkligen ett besök där! Om du inte readn gjort det, kolla dessutom in www.loppmarknader.se. Ja det var ltie tips från mig. Kram, Josefine
http://www.vadstenaantik.com/

Check it out!

kram Lina
Vet inget om loppisar där nere i södern men åh så spännande med fotografen som dokumenterar din trädgård! Hoppas det blir en bok! Silja-porslinet är ju jättesött, men var inte orolig jag har så mycket arveporslin att jag kommer inte att börja konkurrera med din samling (men ser jag någon del så kan jag ju köpa åt dig).
Jag kan tyvärr inte hjälpa dig med detta, men hoppas att du hittar en massa fina loppisar:-)

Ha en fin semester

Kram från ett regnigt Singapore
C De-sign sa…
Hoppas att du hittar till många loppisar! Nu i lavendeltider har jag en liten utlottning inne hos mig, missa inte den! Ha en skön helg! Kram fr C
Anonym sa…
kolla ostergotland.se. sök evenemang och skriv in ordet loppis! lycka till!
Så underbart, semster och dessutom kunna ha möjligheten att besöka loppisar! Tyvärr känner jag inte till några i det området, ha en härlig ledighet! Mari.
SKATAN sa…
Sorry! Jag befinner mig i andra änden av landet så mina tips är inte särskilt mycket värda för er ;-) Önskar lycka till med loppislyckan!

Vi ses,

Anna
Hej!
Hoppas ni får en härlig semester och många loppisbesök, känner tyvärr inte till några åt det hållet!
Ha det bra!
Helene
Vad roligt att du varit inne och lämnat en kommentar så jag kunde hitta din fina blogg.
Måste nog tillbaka till första sidan och riktigt kolla igenom den.
Verkar vara mycket att titta på.
Återkommer nog snart igen .
Hej så länge /Bitte
Hannahs bod sa…
Hej Hej!!

Vilka finfina byxor du har sytt, jag blir så inspirerad. Har varit ute på bloggar under några år men har nu äntligen fixat en egen. Välkommen att titta in hos mig.
Hannah
Tjohalia sa…
Vilket vackert hem ni har!

Svar: Lyktorna kommer från Hemtex och nu är det dessutom halva priset. Kram Sandra
Smycka dig sa…
Hej vad jag har missat mycket och idag är det kallt ute så jag passar på att blogga lite;S

Din dotter är ju otroligt vacker, domarna måste ha varit blinda:D

Dina trädgårds bilder blir spännande att se och vad kul med en bok!!!

Jag har bara loppis tips i norra sverige, men den i badhusparken i Piteå brukar vara otroligt välbesökt.

Ha det bäst
kram
Lotta
Kan bara hålla med Tabergstösen - Stallqvarn är ljuvligt. Öppet fredag 14-18 och lörd-söndag 10-15.
Hoppas ni kommer hem med bilen full av härliga loppisfynd!
cecilia sa…
Ja det är bättre med magen nu som tur är. Hur mår du? Ja det är bäst att stanna hemma när man ändå inte är på humör. KRAM!
Drömrum sa…
Vad kul att du har besökt min blogg! Jag kände inte till din tävling, självklart vill jag vara med i den också. Dock har jag tappat lite tid... men jag hoppas att jag tar igen det. :-)
Kram
Helen
Håper dere har en super tur med maange fine ting på veien..
Stoor klem fra Randi
cecilia sa…
Aa jag vet! Nästa år ska vi med dit, det har jag bestämt. Vill ju att David ska träffa våran släkt också någongång. Har tänkt på det varje år men alltid har något kommit emelllan. KRAMAR!
Zanna sa…
Award hos mig :) Jag vet vad du tycker men du är i alla fall värd den, kramar, jag saknar dig :)
Daniel sa…
När åker ni till Håkan och inga då? Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.